Reklamace iPhonu přes Český Servis
-
- Moderatorka fóra
Re: Reklamace iPhonu přes Český Servis
Pokud to byla nějaká maličkost, která se dala vyřešit opravou, tak výměna za nový kus by bylo nepřiměřené vůči závadě. Při vyzvednutí zkus, jestli šumí po opravě stále a můžeš reklamovat stejnou závadu znovu.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
tak to teda koukam ja mela vlastne uplne ten samy problem v telefonu a vzdy vymenen v Britexu za novy....Sumeni v reproduktoru...., bohuzel mam opet sumeni v telefonu, je to uz 3 x sestka..., co mam.... pry je jich ted hodne objevilo s timto problemem, mozna nejaka vyrobni vada .........
Za me Britex super, expres oprava na pockani za 300Kc a do 1h jsem mela novy telefon.
Urcite jak pisete, by se mi nelibilo, ze by Vam cistili jako reproduktor..... v novem telefonu, nemyslim si ze to bude tim, protoze ja dostala novy telefon a delalo to hned..
EDIT:
U me bylo sumeni ve sluchatku pri hovorech, nekdy vice, nekdy mene. Iphone 6 mam od brezna.
Za me Britex super, expres oprava na pockani za 300Kc a do 1h jsem mela novy telefon.
Urcite jak pisete, by se mi nelibilo, ze by Vam cistili jako reproduktor..... v novem telefonu, nemyslim si ze to bude tim, protoze ja dostala novy telefon a delalo to hned..
EDIT:
U me bylo sumeni ve sluchatku pri hovorech, nekdy vice, nekdy mene. Iphone 6 mam od brezna.
Naposledy upravil(a) iTukan dne pon kvě 11, 2015 9:43 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: nedělej doubleposty, pokud na tvůj příspěvek nikdo nereagoval, edituj... sloučeno
Důvod: nedělej doubleposty, pokud na tvůj příspěvek nikdo nereagoval, edituj... sloučeno
-
- Host
Moje zkusenost iphone 6 2 měsíce starý se mi snažili vyměnit za repas závada krupajici sklicko u levého rohu.Technik prohlásil mimo jiné ze repas je lepší než originál a pod. Po odmítnutí mi vyhrožovali polici dále prohlašovali ze soudní spory s nemá všichni prohráli a pod.Na zaklade toho ze jsem podepsal standardní protokol o oprave.
Kontaktoval jsem apple cz nakonec apple v Anglii teprve na zaklade jejich intervence servis změnil názor.
Iphone v ČR už nechci vidět a to jsem na něj x let nedal dopustit.
EDIT:
Nakonec vrátili peníze.
Kontaktoval jsem apple cz nakonec apple v Anglii teprve na zaklade jejich intervence servis změnil názor.
Iphone v ČR už nechci vidět a to jsem na něj x let nedal dopustit.
EDIT:
Nakonec vrátili peníze.