iPhone 5 - reakce, zkušenosti
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone 5 - reakce, zkušenosti
kiso kým u nás bude funkčné LTE tak asi už bude iPhone 5S možno aj 6
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Host
ako s tým každý počíta, ale napr aj teraz sa nájde dosť ľudí, ktorí používajú 3G čiže je dosť možné že o dva roky bude niekto, kto ma 5 ale bude mu to na 2 veci
-
- Host
PP289 píše:Tak za mě zklamání z iP5. Jak tu někdo psal, rozbilo se mi 4s, jako náhradu jsem si koupil Xperii S, že počkám na iP5, ale nemám důvod přecházet. Jediný co předvedli je větší retina, což už mám na xperii
Podle mě, když toto někdo mapíše, tak by mu stačila i Nokie 5110. Asi to nebyl moc náročný uživatel iPhonu. Nechápu jak někdo může porovnávat iOS a Android. Já jsem na chvilku zkoušel Analdroid, koupil jsem si HTC Evo 3D, potom HTC One X a už opravdu nechci doma tento systém vidět. iPhone dost používám na hry a na focení+úprava fotek, a na to se prostě ten Analdroid opravdu ani trochu nehrabe. iPhone best.
-
- iPhone expert
Já už jsme to psal někdy dřív - proti Droidu nic nemám, ale když si uvědomím, že bych musel vysolit několik tisíc za nové aplikace, tak se mi do toho vůbec nechce.
ad "system konektor" -> HDMI. Mám (a používám) tuto redukci a vzhledem k její ceně se mi vůbec nelíbí, že ji nejpozději s příchodem (pořízením) iPadu4 budu moc vyhodit. Snad jen doufat, že LB vydrží stejně dlouho jako staré řešení...
ad "system konektor" -> HDMI. Mám (a používám) tuto redukci a vzhledem k její ceně se mi vůbec nelíbí, že ji nejpozději s příchodem (pořízením) iPadu4 budu moc vyhodit. Snad jen doufat, že LB vydrží stejně dlouho jako staré řešení...
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- Host
Prečo všetci hneď vyhadzujete 30 pin prislušenstvo? Čo takto skúsiť bazár? Nie všetci si hneď teraz budú kupovať nový iphon/ipad.
Apple iPhone 3G 16GB White
-
- iPhone expert
Ja dam stare prislusenstvi k prodavanemu HW jako bonus. Jelikoz se mi ale vrati jen zlomek puvodni ceny, tak tomu rikam "vyhodit" .
-
- Moderator fóra
LC mi nevadí, důvod pořízení je ten, že jednak jsem fanda, systém je sice s restrikcemi, ale zase výhodami stability (Android je napolo řízený chaos).
Dále jak už bylo také vzpomenuto, mám spoustu aplikací, co mi vyhovují.
Jediné, co mě opravdu se.e je jejich debilní hon za tloušťkou. Kdyby nechali původní, telefon by sice vážil možná více než iP4, ale mohl mít kvalitnější optiku a výkonnější baterii. Škoda, že i když toto dobře vědí, tak nedbají. Asi je problém v tom, že dav na celém světě slyší na tloušťku a baterka jej nezajímá!
Dále jak už bylo také vzpomenuto, mám spoustu aplikací, co mi vyhovují.
Jediné, co mě opravdu se.e je jejich debilní hon za tloušťkou. Kdyby nechali původní, telefon by sice vážil možná více než iP4, ale mohl mít kvalitnější optiku a výkonnější baterii. Škoda, že i když toto dobře vědí, tak nedbají. Asi je problém v tom, že dav na celém světě slyší na tloušťku a baterka jej nezajímá!
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Senior uživatel
Taky si myslím, že kdyby řekli, je stejně tenký jako iPhone 4, ale má 2x větší výdrž baterie, tak by lidi šílely!!
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
-
- Host
Já si zas myslím, že by se pak třeba telefon držel hůř v ruce vzhledem k tomu, že je vyšší a možná by vypadal i hůř. Myslím, že měli pro to v applu dobrý důvod, aby to udělali tak, jak to udělali
iPhone 5 32 gb
ipad 4. generace 32 gb 3G
ipad 4. generace 32 gb 3G
@mikej561 ano mali... aby to bol zase najtensi telefon na svete..
Ja by som kludne prijal o 2mm sirsi iPhone ako je sucasny iPhone 5
inak neviem kde sa to zastavi? Na 1mm hrubom pristroji??? Ved uz teraz sa to bude tazsie zdvihat zo stola... s 3mm to budeme uz len zosuvat zo stola alebo pouzivat 2 ruky na podpacenie a zdvihnutie...
radsej pri takom trende by mali cim skor zaviest fotovoltaiku do displeja na co uz maju patent...
Ja by som kludne prijal o 2mm sirsi iPhone ako je sucasny iPhone 5
inak neviem kde sa to zastavi? Na 1mm hrubom pristroji??? Ved uz teraz sa to bude tazsie zdvihat zo stola... s 3mm to budeme uz len zosuvat zo stola alebo pouzivat 2 ruky na podpacenie a zdvihnutie...
radsej pri takom trende by mali cim skor zaviest fotovoltaiku do displeja na co uz maju patent...
- rony
- Klub čistého iOS
tolko mudrlantov, ze uz davno nevyrobili spolocny mudrlantsky telefon :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
OT:
RONY ešte názov ???
skúsim prvý
MUDROFON
EDIT:aby som nepísal dalši post
NFC a bezkontaktná platba
celkom fajn skúsensoti a testovanie v EU
RONY ešte názov ???
skúsim prvý
MUDROFON
EDIT:aby som nepísal dalši post
NFC a bezkontaktná platba
celkom fajn skúsensoti a testovanie v EU
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Mírně pokročilý
keby mal vydrz baterie 16 hodin, musel by si ho nabijat nie vecer ale na druhy den poobede... ked si v robote...
ten jednodnovy cyklus je v pohode... mhseli by to natiahnut aspon na 32 hodin co je nerealne myslim
ten jednodnovy cyklus je v pohode... mhseli by to natiahnut aspon na 32 hodin co je nerealne myslim
"audietur et altera pars"
-
- Mírně pokročilý
nejni pravda ze by se musel nabijet dyl, do kapacitne vetsi baterie se da pri nabijeni poustet vic takze by to mohlo trvat stejne dlouho jen ze starejch NB by se nabijel dyl, mam za to ze daj jen max 500mA z USB ale i nove MB Pro uz davaj 1A
- rony
- Klub čistého iOS
-
Já jsem fanda a rád vyměnim svůj iPhone 4 za iPhone 5. Nestačilo by mi ho jen chvilku držet někde v obchodě. Mám rád nové věci. Chci si je užít dosyta. Android mám také, ale jak psal někdo výše, je to velký chaos. Když jsem poprvé viděl iPhone 4 tak jsem si říkal, že se mi vůbec nelíbí. No co doba se mění a názory také. A dnes? Dnes je pro mě iPhone 4 nejkrásnější iDevice na trhu. Takže za mě, já do iPhone 5 utčitě půjdu.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
nevidim důvod proč bych upgradoval ze 4S na 5. žádný změny. tešim se na iOS 6 final release.
-
- Mírně pokročilý
pardon ak tu toto video uz bolo:
http://www.youtube.com/watch?v=ynBpKpjq ... r_embedded
a cpu by teda malo byt dualcore A15 cortex... 32nm
nemam zdroj, precital som vela clankov... ale vraj technologicky naslapane cpu
http://www.youtube.com/watch?v=ynBpKpjq ... r_embedded
a cpu by teda malo byt dualcore A15 cortex... 32nm
nemam zdroj, precital som vela clankov... ale vraj technologicky naslapane cpu
-
andantech zas písal,že to nemusí byť alebo nie je A15 ale nejaký vlastný Apple návrh CPU 32nm,no uvidíme
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Mírně pokročilý
on ten cpu je vzdy vlastny navrh apple, hlavne graficka cast, ved preto je tak plynuly iphone oproti ostatym telefonom, napr upravia pomer vykonu grafickeho jadra pri praci s fyzickymi vypoctami, alebo tej "plavajucej ciarky" ci co.. a spravia to tak aby to bolo ako uliate pre ios, ale je to len upraveny cortex upraveny graficky cip... a vyrobi im to tusim samsung podla apple navrhu
edit: http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2012/09 ... astni-cpu/
edit: http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2012/09 ... astni-cpu/
Naposledy upravil(a) avixe dne pon zář 17, 2012 10:07 am, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone guru
A ja si kúpim iP5 tradične na vianoce pod stromček, lebo už mám iP 3Gs strašne dlho... väčší displej ma už presvedčil si kúpiť 5ku... (ak by to niekoho zaujímalo)
-
- Mírně pokročilý
-
- Mírně pokročilý
rony píše:tolko mudrlantov, ze uz davno nevyrobili spolocny mudrlantsky telefon
Galaxy S III
Inak som zvedavy na spravanie mikrofonu, kedze uz su dokopy 3. Totiz na iPhone 4 mam ten problem, ze ked si polozim telefon na pristrojovku v aute a dam hlasity odposluch, tak ma druha strana vobec nepocuje. To pripisujem "za vinu" sposobu, akym iPhone doteraz potlacal ruchy na pozadi a tym aj moj hlas. V tomto sa mi viac osvedcila Lumia, ku ktorej tym padom nepotrebujem handsfree a volajuci ma pocuje. Na druhej strane, aby som nekrivdil iPhonu, tak ma Lumia ovela horsi zvuk pri natacani videa (povedal by som, ze v hlasnom prostredi az mizerny).
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
-
- Senior uživatel
Predpredaj telefónov iPhone 5 za prvých 24h presiahol 2 milióny kusov, čo je viac ako dvojnásobok oproti doterajšiemu rekordu 1 mil. u iPhone 4S
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
-
- Host
stejně si myslím, že tam NFC je a jen se o tom nikdo nezmínil
-
- Senior uživatel
Myslím si, že by se tím rozhodně pochlubili a není důvod to skrývat
-
- Moderator fóra
amdatlon1 píše:Predpredaj telefónov iPhone 5 za prvých 24h presiahol 2 milióny kusov, čo je viac ako dvojnásobok oproti doterajšiemu rekordu 1 mil. u iPhone 4S
V předprodeji byly zasoby iP5 vyprodany behem hodiny, kdezto iP4s za 22 hodin
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Moderator fóra
Škoda že IP jen dohnal konkurenci a neprisel s nicim novym
Užších telefonů je celá rada, lepsi baterii také má vice modelů. Trochu nám panove od Apple lžou, budu upgradovat z velké časti jen kvuli tomu že je mi lito vyhozenych penez za aplikace jako navigace apod. Jinak opravdu revolučního není vubec nic
Tím konektorem to zazdili totálně, kdyby aspon mini USB...
Užších telefonů je celá rada, lepsi baterii také má vice modelů. Trochu nám panove od Apple lžou, budu upgradovat z velké časti jen kvuli tomu že je mi lito vyhozenych penez za aplikace jako navigace apod. Jinak opravdu revolučního není vubec nic
Tím konektorem to zazdili totálně, kdyby aspon mini USB...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
- McJobs
- Pokročilý uživatel
Tiez si hovorim, ze pred rokom ked vydali 4S, tak vsetci hovorili aka bude petka revolucna, ale v skutocnosti implementovali technologie co najdeme aj u konkurecnych smartphonoch, nevidim tam nic inovativne
Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
-
- Mírně pokročilý
Iphone 5 se samozřejmě bude prodávat jak housky na krámě, i kdyby Apple ještě několik let nepřišel s ničím průlomovým. V oblasti mobilů jsou lidi dost konzervativní a rádi drží značku, pokud ta plní jejich očekávání (viz Nokia od dob 5110 do N95).
Teď budou rekordy z velké části i kvůli tomu, že spousta lidí s 3GS a 4kou minulý rok neupgradovali a čekali "na tu velkou pecku, o které se tolik mluvilo a Jobs ji na poslední chvíli odložil". Pro mnohé switchery byl velkou (psychologickou) překážkou 3,5" displej nebo křehkost materiálů. To vše vylepšili. Spousta lidí navíc ještě onen zázrak nakousnutého jablka nevyzkoušela a teď je na to rozhodně vhodná chvíle.
Já jsem víc revoluce čekal v iOS, ale tam se toho moc nekoná. Opět se vykašlali na systémové zkratky na Wifi a síť. Další chytré funkce už ani nečekám, protože je Apple zřejmě nikdy neuvede.
Teď budou rekordy z velké části i kvůli tomu, že spousta lidí s 3GS a 4kou minulý rok neupgradovali a čekali "na tu velkou pecku, o které se tolik mluvilo a Jobs ji na poslední chvíli odložil". Pro mnohé switchery byl velkou (psychologickou) překážkou 3,5" displej nebo křehkost materiálů. To vše vylepšili. Spousta lidí navíc ještě onen zázrak nakousnutého jablka nevyzkoušela a teď je na to rozhodně vhodná chvíle.
Já jsem víc revoluce čekal v iOS, ale tam se toho moc nekoná. Opět se vykašlali na systémové zkratky na Wifi a síť. Další chytré funkce už ani nečekám, protože je Apple zřejmě nikdy neuvede.
-
- Host
no ty si teoretik..
-
- Pokročilý uživatel
Mně se Lighting moc líbí. A nechápu, proč by měl Apple použít mini USB, jaká by byla výhoda? Na Lightingu se mi líbí oboustrannost.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
-
- iPhone expert
Devět let jsme se učili zasunovat konektor správnou orientací a teď jsme zjistili, že nám to vlastně celých 9 let strašně vadilo (ironie).
Jsem zvědav, zda Apple nařízení EU oje.e uvedenou redukcí nebo opravdu za rok/dva uvede nativní micro USB konektor.
Jsem zvědav, zda Apple nařízení EU oje.e uvedenou redukcí nebo opravdu za rok/dva uvede nativní micro USB konektor.
-
- Host
je redukce, konektor měnit nebude
-
- Mírně pokročilý
Lukáš Valenta: Dobiješ telefon, stáhneš fotky, videa kdekoliv bez proprietárního kabelu.
Mouchanek: Jo, zrovna se nudím
Mouchanek: Jo, zrovna se nudím
-
- iPhone expert
airmt: jaký je rozdíl mezi proprietárním kabelem a micro USB když nemám ani jeden? Na druhou stranu, jaký je problém nosit v tašce mezi bordelem i jeden kabel? Imho je např. u nás v práci snadnější sehnat Apple kabel, jak micro USB.
Zrovna tato argumentace "pro" microUSB je dle mě chabá. Tak jako je slabá jeho mechanická odolnost (existuje vůbec micro USB se zámkem jako má Apple?)
Mně změna vadí jen kvůli penězům, nic víc.
Zrovna tato argumentace "pro" microUSB je dle mě chabá. Tak jako je slabá jeho mechanická odolnost (existuje vůbec micro USB se zámkem jako má Apple?)
Mně změna vadí jen kvůli penězům, nic víc.
Naposledy upravil(a) Petrt dne pon zář 17, 2012 6:57 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
docela se bavím nad diskusemi ohledně LTE v ČR. To bude dříve iPhone 8 než u nás bude LTE s podobnou dostupností jako EDGE (3G ani dnes není zdaleka všude).
Druhou věcí je FUP, kdy těch základních 150 MB člověk vyčerpá za měsíc i na GPRS, na co pak LTE
Druhou věcí je FUP, kdy těch základních 150 MB člověk vyčerpá za měsíc i na GPRS, na co pak LTE
-
- Host
Nevím proč si tu někdo stěžuje, že telefon není "Jobs made" Pořád je tam člověk (Jonathan Eve), kterému můžete věřit. Rozhodně lepší jak plastový výlisek...
Jediné co mi chybí je NFC.
Jediné co mi chybí je NFC.
- rony
- Klub čistého iOS
i5 za 24h je 2 miliony objednavok (vyrazne viac ako u i4S, ako u i4 ako atd.)
jediny schopny konkurent SGS3 mal v juli 10 milionov predanych kusov (myslim po mesiaci predaja). v na konci augusta 20 milionov, takze prve mesiace predava 10 milionov kusov.
iPhone ma myslim taketo cisla, su po stvrtrokoch http://www.statista.com/statistics/1274 ... rter-2007/
Ostatne mobily som nehladal :-)
prosim vas napiste mi KDE PRESNE SA UZ TERAZ DA POUZIT NFC. Nejake konkretne miesta a situacie.
jediny schopny konkurent SGS3 mal v juli 10 milionov predanych kusov (myslim po mesiaci predaja). v na konci augusta 20 milionov, takze prve mesiace predava 10 milionov kusov.
iPhone ma myslim taketo cisla, su po stvrtrokoch http://www.statista.com/statistics/1274 ... rter-2007/
Ostatne mobily som nehladal :-)
prosim vas napiste mi KDE PRESNE SA UZ TERAZ DA POUZIT NFC. Nejake konkretne miesta a situacie.
-
- Host
No u SGS3 to ale nebylo zase tak přesně.Polovina těch čísel se totiž ještě válí na prodejnách a ne u uživatelů
Iphone 5 16GB White