Jadro píše:Tinuš85: Mam 5S jako sluzebni telefon. Delam na nakupu, takze hodne telefonuju. Do toho sms pres WhatsApp, nejake to brouzdani po netu. Ted v 18:19 mam jeste 70 %. 3G zapnute, WiFi nevypinam, poloha vypnuto, iCloud Push, Gmail kazdych 30 minut. Nemuzu si na baterku stezovat.
Vcera mela v podvecer dcera besidku ve skolce. Svetlo celkem hrozne a videa i fotky jsou super, az jsem byl prekvapeny.
Navic fotak na 5S je obecne hodnocen jako jeden z nejlepsich, co je v telefonech. I proti Lumii 1020 (s jejimi 41 MPx).
Takze se ptam: Kde je u tebe sakra chyba?
Vybila si baterku aspon jednou pod 10 % a nabila bez pouzivani iP do plna?
Nemas na cocce fotaku nejake pouzdro, folii, nebo smouhu?
Hmm tak sa potom pridávam k ostatným, ktorým sa vybíja skôr. Mne by ani náhodou po všetkých týchto činnostiach čo si napísal nezožral iba 30% batérie. Moja skúsenosť s kvalitou fotiek je iná, nefotí tak dobre ako moje dva spomínané mobily, to mám osvedčené takže o opaku ma nepresvedčíš
Určite nemám nič nalepené na čočke a baterku nabíjam zásadne v noci takmer každý deň a to s ním robím bežné veci ako telefonavanie nejaké sms, na net mám iPad, sem tam sa zahrám, 3G mám vypnuté a aj wifi keď nie som na nete.