Nákup iPhone 6 v Apple Store
-
- Host
Re: Nákup iPhone 6 v Apple Store
pro mě je naopak IP6 4,7 palec jediná možnost. 4 palec je pro mě málo a proto jsem dosud IP neměl. teď se to změní
-
- Host
Nevim, jestli už to tady někdo postoval, ale...
kdo by chtěl iPhone 6 z Německa, tak stačí čekovat tuhle stránku:
https://reserve.cdn-apple.com/DE/de_DE/ ... ailability
Párkrát za den ji aktualizujou a iPhone(y) lze objednat na krám a dojed si pro něj
kdo by chtěl iPhone 6 z Německa, tak stačí čekovat tuhle stránku:
https://reserve.cdn-apple.com/DE/de_DE/ ... ailability
Párkrát za den ji aktualizujou a iPhone(y) lze objednat na krám a dojed si pro něj
iPhone 6 64GB Gold
MBA 13" 8GB DDR3 mid 2012
-
- Host
iPhone jsem si tam za rezervovat na svoje české a i německé AppleID, ale dle pokynu budou vyžadovat při převzetí německý pas, nebo německý OP či pas zemí mimo EU. Tak to pak máme asi smůlu. Jak to probíhalo u Vás ?
Apple iPhone 6, 64GB, SpaceGray
Apple iPhone 5S, 64GB, SpaceGray, 7.0.4, JB
Apple iPad Air, WiFi+3G, 128GB, SpaceGray
Dell Inspiron 7000, 15"
minulost iP3G 32GB black, iP4 32GB black, iP5 64GB black
Dell Inspiron 7000, 15"
-
- Host
Tady nechteli vubec nic...ani po me, ani po kamosovi...jen se zeptali na Apple ID a na telefonni cislo spojene s danym Apple ID. Typek co byl u fronty na rezervace zavolal kolegu a slo se pro iPhone.. Tak drzim palce at je to stejne v Nemecku..
iPhone 6 64GB Gold
-
- Host
dabelM píše:iPhone jsem si tam za rezervovat na svoje české a i německé AppleID, ale dle pokynu budou vyžadovat při převzetí německý pas, nebo německý OP či pas zemí mimo EU. Tak to pak máme asi smůlu. Jak to probíhalo u Vás ?
Ja si vyzvedaval predevcirem na sve ceske apple id a ukazoval jsem svuj cesky pas a vse ok.
-
- Mírně pokročilý
Vyzvedaval jsem vcera na ceske Apple ID a nechteli videt vubec nic.
Jen mi to predal, zaplatil jsem a odesel.
Jen mi to predal, zaplatil jsem a odesel.
rMBP 15" 2017 i7@2.9GHz, 16GB RAM, 512GB SSD
iPhone 7 128GB Black
iPad Air 2 64GB
Apple TV 4 32GB
Apple Thunderbolt Cinema 27"
iPhone 7 128GB Black
iPad Air 2 64GB
Apple TV 4 32GB
Apple Thunderbolt Cinema 27"
-
- Host
Super, tak to si jej zarezervuji na svoje český Apple ID a bude to vyřešeno.
Díky za informace.
Díky za informace.
Dell Inspiron 7000, 15"
Dell Inspiron 7000, 15"
-
- Host
dabelM píše:iPhone jsem si tam za rezervovat na svoje české a i německé AppleID, ale dle pokynu budou vyžadovat při převzetí německý pas, nebo německý OP či pas zemí mimo EU. Tak to pak máme asi smůlu. Jak to probíhalo u Vás ?
To sis zřejmě špatně přečetl, tohle vyžadují jen pokud chceš koupit mobil se smlouvou u operátora
-
- iPhonefil
Doklad totoznosti chteji, zkontroluji jen jmeno
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Host
A mužů si na jednu osobu vzít dva iPhony? Chtěl bych si tam zajet, ale ten rezervační systém teď nefunguje.
-
- iPhoneHolik
Me to vcera psalo, ze jsem vycerpal denni limit rezervaci - mel jsem jednu. Takze potrebujes dve ID
-
- Host
Michal1892 píše:A mužů si na jednu osobu vzít dva iPhony? Chtěl bych si tam zajet, ale ten rezervační systém teď nefunguje.
Při objednávce si můžeš zakoupit max. 2ks.
Jedno Apple ID, jedna objednávka na den.
Dell Inspiron 7000, 15"
Dell Inspiron 7000, 15"
-
- iPhonefil
přesně tak, ale ty kusy musí být dva naprosto stejné...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
-
- Mírně pokročilý
máte, prosím, někdo osobní zkušenost, za jak dlouho reálně od objednání dorazí iPhone na zadanou německou adresu v případě uvedené doby dodání 7-10 dnů?
-
- Host
...nevím jak v Německu, ale tady v IE jsem ho objednal z Apple Store 26.9. a dorazí zítra nebo ve čtvrtek.
iPhone 4 16 GB black-out
iPhone 5 32 GB White-out
iPad Retina
iPhone 5 32 GB White-out
iPad Retina
-
- Mírně pokročilý
prosím o radu - píšou mi z apple.de, že mám zavolat na ověření některých detailů...nevíte, o co se jedná? nakoupil jsem jako host, platební karta česká, doručení na německou adresu mailboxde...na email nereagují, do 6 dnů bude objednávka stornována...co s tím?
-
- iPhoneHolik
Ze by tam zavolat
-
- Mírně pokročilý
fakt dík za radu, když neumím německy
-
- Moderator fóra
kdo rika ze tam musis zavolat primo ty.. to fakt neznas nikoho kdo by se nemecky domluvil?
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- iPhoneHolik
Nebylo to myslene zle. Jen my nikdo nevime, co konkretne ti muzou chtit... A umi i anglicky
-
- Mírně pokročilý
a máte s tím někdo podobnou zkušenost nebo vám proběhla objednávka bez problému?
částku už mám strženou...chtějí okopírovat občanku nebo platební kartu nebo co?
nikdo tady takovéhle problémy neuváděl
částku už mám strženou...chtějí okopírovat občanku nebo platební kartu nebo co?
nikdo tady takovéhle problémy neuváděl
-
- Moderator fóra
nikdo se s ttimto "problemem" treba jeste nesetkal.. sezen nekoho kdo se domluvi anglicky/nemecky, zavolej tam a zeptej se.. potom sem prosim napis, ostatni ti za tebou poskytnute informace budou vdecni..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Mírně pokročilý
Tiež som objednala cez mailboxde a tiež mi prišiel ten istý email, že ich mám kontaktovať A neviem ani ceknúť po nemecky :-ˇ
-
- Host
Mě jednou takhle volali sami... mám jeden Apple ID účet ještě z doby, kdy si účet mohli udělat jen obyvatelé USA, takže tam byla zadaná US adresa (a ani už nevím, jak jsem to udělal s platební kartou). A na tento účet jsem objednával z českého Apple Store, tak volali, aby si to ověřili.
iPhone 3G > iPhone 4 > iPhone 5 > iPhone 6 > iPhone 6s > iPhone 7 Plus
iPad 2 3G > iPad Air 2 LTE
iPod touch > iPod classic > iPod shuffle
iPad 2 3G > iPad Air 2 LTE
iPod touch > iPod classic > iPod shuffle
-
- Mírně pokročilý
po práci tam zavolám, anglicky to zvládnu a dám pak vědět
-
- Host
Je už nějaký teoretický termín kdy pujde telefon objednat na českém Aplle Store?
Děkuji
Děkuji
-
- iPhonefil
ee
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- iPhone guru
-
- Klub čistého iOS
Já už to vidím skoro takhle :
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
-
- Mírně pokročilý
Takže idem sa vyjadriť len k tomu mailu, čo nám došiel z apple.de. Niečo som si overovala cez mailboxde.cz a oni mi okrem iného povedali, že nemecké apple ich začalo blokovať, lebo sa rozhodli, že nebudú akceptovať doručovacie adresy v skladoch kdekoľvek v Nemecku. Takže neviem čo s mojou objednávkou bude, zajtra tam skúsi manžel zavolať, ale teda po tomto vyjadrení si veľké nádeje nedávam a asi budem pekne čakať kým si apple aj na nás spomenie
-
- Mírně pokročilý
přesně tak, teď jsem to chtěl napsat - mám email od apple.de - kvůli pojištění neakceptují doručování na jakékoli mailboxové a přeposílací adresy v Německu
přitom mailboxde je plně pojištěn u německé Alte Leipziger a není žádný problém k němu posílat z ebay, amazon atd
takže milý Apple mě pěkně nas... bezpochyby to udělal kvůli tomu, aby telefony zůstávali v Německu a neodváželi se bůhvíkam, určitě ne kvůli nějakému pojištění
ještě jsem tam odepisoval,ale pochybuju, že bych je obměkčil
objednávku mám samozřejmě již zaplacenou, částku určitě vrátí, to je v pohodě,
ale servis a ochota Apple je nulová...jsem nas.... na nejvyšší míru...tohle je diktátorský chování a ne zákazník na 1.místě...jsou si až moc jistí tím, že pár naštvaných zákazníků jim rozhodně neuškodí
přitom mailboxde je plně pojištěn u německé Alte Leipziger a není žádný problém k němu posílat z ebay, amazon atd
takže milý Apple mě pěkně nas... bezpochyby to udělal kvůli tomu, aby telefony zůstávali v Německu a neodváželi se bůhvíkam, určitě ne kvůli nějakému pojištění
ještě jsem tam odepisoval,ale pochybuju, že bych je obměkčil
objednávku mám samozřejmě již zaplacenou, částku určitě vrátí, to je v pohodě,
ale servis a ochota Apple je nulová...jsem nas.... na nejvyšší míru...tohle je diktátorský chování a ne zákazník na 1.místě...jsou si až moc jistí tím, že pár naštvaných zákazníků jim rozhodně neuškodí
-
- Mírně pokročilý
Tak to môžem rovno stornovať objednávku, a čakať kedy pustia späť peniaze, no mňa z toho asi... Tiež si myslím, že to spravili preto, aby iphony zostávali u nich, len nechápem že im to nie je jedno, hlavne že ich niekto kúpi a za nie malé peniaze. Tak budeme čakať ako vždy. Toto ma fakt sklamalo a zostala som z toho dosť znechutená
-
- Host
Takže když si jej zarezervuji a vyzvednu přímo v prodejně, tak tu půjde? A nejde jen zasílání?! Děkuji
iPhone 5 16GB Silver iOS 8.0.2
iPhone 5S 16GB Gold iOS 8.0.2
iPad 4th Gen. 16GB Black iOS 7
-
- Klub čistého iOS
@jablicko
Taky to tak chápu. Zamluvení děláš na svoje Apple ID a v prodejně můžou snad jen chtít pro ověření nějaký doklad totožnosti. Ale, že by ti ho neprodali, to by bylo divný. To by pak neprodali žádnému cizinci, který by šel napřímo kupovat do německého Apple Storu.
Taky to tak chápu. Zamluvení děláš na svoje Apple ID a v prodejně můžou snad jen chtít pro ověření nějaký doklad totožnosti. Ale, že by ti ho neprodali, to by bylo divný. To by pak neprodali žádnému cizinci, který by šel napřímo kupovat do německého Apple Storu.
-
- Mírně pokročilý
Pokud by byl zájem, mohu někomu koupit iPhone v Německu - jsem tu do příštího pátku tj. 17.10. (večer možné předat v Praze). Nic za to nechci. Případně to smažte, pokud se to nehodí...
-
- Klub čistého iOS
Keby im bolo jedno kde, kedy a za akých podmienok i6 predajú, tak by to nepúšťali vo vlnách. Mailbox bola zjavne čierna vlna, o ktorú keby majú záujem, tak si ju spustia sami. Pri i5 som toto čakacie šialenstvo absolvoval, takže chápem, viackrát to ale opakovať nemienim.
Nevidím a preto nereagujem: smrdaky, leonko.
-
- Klub čistého iOS
gulii píše:Pokud by byl zájem, mohu někomu koupit iPhone v Německu - jsem tu do příštího pátku tj. 17.10. (večer možné předat v Praze). Nic za to nechci. Případně to smažte, pokud se to nehodí...
Ani cenu za ten iP? Tak to povezeš domů plný auto phonů
-
- Mírně pokročilý
Nepovezu jsem tu na služební cestě, takže nepotřebuji zpět žádné náklady (už mi došlo, jak jsi to myslel, ano iPhone si musí majitel zaplatit) a domluvím se jen s tím, kdo si ho buď vyzvedne v Pze na nádraží, nebo kdekoliv, kde to pro mě nebude ztráta času... Je to čistě o domluvě přeci a pro mě bude přínos takový, že se zajdu podívat do Apple Store.
Konec OT
Konec OT
-
- Klub čistého iOS
Teď jsem mluvil se svým obchodním partnerem z Mnichova, kde jsem byl v době uvedení iPhonu6 na trh a říkal mi, že jeho kolega dnes koupil iPhone 6 naprosto volně . Přišel, prohlédl, zaplatil a odešel. Žádná předobjednávka, nic. A údajně tam bylo v celé prodejně pár lidí, žádné davy.
Trochu OT - DPH, i když se probírá v jiném vláknu - na vrácení DPH není nic těžkého. Apple prodává samozřejmě s DPH a je mu jedno, komu, jestli jste němec a nebo čech. Doklad bude vždy s DPH 19 % . Pokud jste plátce zde v česku, tak prostě do svého daňového přiznání (měsíčního a nebo čtvrtletního) napíšete nákup ze zahraničí a daň , kterou jste zaplatili venku, v tomto případě v německu, si odečtete od své daňové povinnosti zde. Pokud plátcem DPH nejste, pak nemá smysl cokoliv řešit. Normální účetní s tím nemůže mít sebemenší problém.
Trochu OT - DPH, i když se probírá v jiném vláknu - na vrácení DPH není nic těžkého. Apple prodává samozřejmě s DPH a je mu jedno, komu, jestli jste němec a nebo čech. Doklad bude vždy s DPH 19 % . Pokud jste plátce zde v česku, tak prostě do svého daňového přiznání (měsíčního a nebo čtvrtletního) napíšete nákup ze zahraničí a daň , kterou jste zaplatili venku, v tomto případě v německu, si odečtete od své daňové povinnosti zde. Pokud plátcem DPH nejste, pak nemá smysl cokoliv řešit. Normální účetní s tím nemůže mít sebemenší problém.
Apple hračky
-
- Klub čistého iOS
když se podívám na úvodní stránku českého apple store, tak je to nějaké zmršené, bez grafiky, že by se stránka měnila? že by oznámení o dostupnosti iP6?.... schválně na to mrkněte, teď hned