škrabance na displayi!!!!

IPeIPa

Re: škrabance na displayi!!!!

Příspěvek od IPeIPa »

Nedá se s těma škrábancema na jablku něco dělat ??? taky je to moje nejslabší stránka a potřeboval bych je nějak ,,rozleštit". :?

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Na leštění existují lešticí pasty. V amatérských podmínkách zkus nanést popel z cigarety na jemný hadřík navlhčený v oleji (ne namočený!) a prstem krouživými pohyby leštit. Pak přeleštíš suchým hadříkem. Pozor, jedná se o hliník, tak buď opatrný.

SlezY

Příspěvek od SlezY »

Mam dotazek. Kdyz se koupi ta vyse zminovana folie, "zakryje" ty male skrabanecky na display? Jaka je na dotyk?
Protoze ty folie na nedotykove displaye "zaplacli" skrabanecek tim lepidlem, kterym drzeli na displeji.
PS: kde se ta folie da koupit v Praze v kamennym obchode :-)?

Domingo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Domingo »

Všude to koupíš... - iStyle - Anděl, Revoluční, ...

EDIT: určitě to zakryje škrábanečky, ikdyž ti stím moc neporadím, protože já žádný škrábaneček nemám :D .. Jinak na dotyk je to vcelku pohodlné ;)
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek

klodenka803

Příspěvek od klodenka803 »

ja nosim iP neustale v obale,takze nemam vobec ziadny skrabancek,to je jedna z metod ako sa tomu vyhnut..mam ten obal podobny tym obalom SOCKS tak iP z neho vytahujem len ak volam atd..inak vo vrecku a vsade ho nosim v tom obale..

djlucas
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od djlucas »

mam iphone 2G asi neco pres pul roku uz mi asi 3x spadl .. 2x v nemocnici na dlazbu :D a pak doma na plouvoucku... mam tam 2 opravdu mikro skrabance ktere nejdou vubec videt i kdyz jej nalestim atd.. tak se musim podivat z nejakeho uhlu abych je videl... jinak porad jej nosim v kapsi bez nejake folie a pod... ma celkem bojove podminky ale no problemo :) ale zadny kryt je celkem hrozny :D
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

Sten
Host
Host

Příspěvek od Sten »

to já mám na svém itouchu jeden škrábanec, ale dost velkej, minimalne tak 5 mm na delku, absolutne nevim kde se tam vzal, je uplne rovne (k okraji displaye) byl jsem z nej docela hotovej ale co nadelam.

edit: tak po dnešním přeleštění jsem jich našel o dost víc a večer, testem pomocí jehly, jsem zjistil, že mám na displayi fólii a ty škrábance jsou na ní :lol:
[*]iPhone 5 16GB • iOS 6.0.1
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD

jenicekk

Příspěvek od jenicekk »

nezkousel nekdo lestit zadni kryt neakym diamantovym praskem? mozna by to mohlo pomoci, me se tam udelal skrabance od vytahovani z pouzdra a brutalne me to depta, uz sem koupil extreme meky a volny pouzdro kde se to nestane, ted jen nejak "odlestit" jiz vznikle ryhy.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Jelikož se jedná s největší pravděpodobností o lakovaný plast, mohlo by se stát, že diamantovými prášky lak sbrousíš. Zkus použít diamantových lešticích past, případně jiných. Plast se velmi dobře leští, diamant není nutný. Můžeš vyzkoušet i pastu na leštění plastových skel mobilních telefonů, tuším že je to lešticí/brusná pasta DISPLEX (pozor, je pouze na plastové povrchy, spec. na plexisklo).

dkaci
Host
Host

Příspěvek od dkaci »

400,- i s dopravou z USA, nebo 200,- z Hong Kongu

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories

Odpovědět