Polomrtvy iPhone

Odpovědět
FSAL

Polomrtvy iPhone

Příspěvek od FSAL »

Ahoj,
koupil jsem od mistniho clena pouzity iPhone 2G 16GB, udajne ve 100% funkcnim stavu, bohuzel hned po koupi zacal delat telefon problemy (nedostal se vubec na net) a tak jsem se pustil do reinstalu FW 2.2, coz se povedlo az na druhy pokus. Nicmene telefon se ruzne zacal sekat, restartovat, padat Cydie a bohuzel se to s nim horsilo. Ted uz je ve stavu, kdy i kdyz se kompletne restorne na origo FW, nasledne pomoci QuickPWN jailbreakne a da se na nej CZ FW, tak stejne zamrza (uz mam za sebou x kompletnich reinstalu, tak moc je stabilni ;) ), restartuje se a je neskutecne pomalej. Vidim to bohuzel na vadny HW - je tu nekdo, kdo by se mi na iPhona v Praze podival? Pripadne mate nejakou uzitecnou radu? Obavam se, ze to bude na vymenu zakladni desky :(

Diky

spachal_tmp
Starý pes fóra :)

Re: Polomrtvy iPhone

Příspěvek od spachal_tmp »

Kontakt na servis ziskas treba kliknutim na jediny reklamn banner, ktery tady je :]. A vubec se nestyd zverejnit jmeno 'mistniho clena', takove podrazy se nedelaji, at maji ostatni varovani ..

FSAL

Příspěvek od FSAL »

jedna se o tento inzerat:
viewtopic.php?f=24&t=15247
k optickemu stavu vs popis iphonu v inzeratu se ani radsi nevyjadruju, ale holt moje nedockavost byla silnejsi (i pres to, ze to nebyl muj prvni iphone)

co nadelam, na foru, kde se pohybuju (autohificlub), by se mi to nestalo, tam se vsichni zname a nikdo z dlouhodobejch clenu si tam zadnou levou nedovoli ...

zkusim se teda domluvit se servisem z onoho banneru ;), dik

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Dik za info, pouceni pro nas ohledne toho uzivatele a i pro Tebe, ze nekdetere veci je dobre radeji predavat si osobne ..

FSAL

Příspěvek od FSAL »

spachal_tmp: osobni predani probehlo, optickej stav sem prijal (po pul roce bez iphona to bylo silnejsi nez ja ;) i kdyz teda ja kdyz neco prodavam a napisu, ze treba display je bez skrabance, tak to tak opravdu je), ale technickej stav sem odhalit nedokazal - tlf sem zbezne projel, zavolal si, nechal si zavolat na nej a hotovo, ale uz po par minutach, bohuzel uz po transakci, se projevilo prave to, ze se nedostal na net, ale po reinstalu uz to bylo ok, teda spis druhym reinstalu, prvni zhavaroval, no kazdopadne to vydrzelo asi den, pak se intervaly poruch jen zkracovaly ...

juramac: obavam se, ze pokud to byla leva na me, tak bude prodejce delat, ze jemu se nic takovyho nikdy nedelo a ja s tim nenadelam vubec nic ...

no vidim to na dani pristroje do servisu, kde to urco dopadne na vymenu zakladni desky, v nejhorsim pripade budu mit nahradni dily pro iPhona cislo 3 v poradi :)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

No nevím, ale když jsi ten telefon viděl na vlastní oči a tím pádem mohl pousoudit vizuální stav, který jak píšeš není nic moc, tak už Ti taky mohlo dojít, že když vypadá tak jak vypadá, tak se k němu jeho majitel určitě nechoval v rukavičkách. Mohl jsi tedy očekávat nějaké závady..

To máš pravdu, že když mu teď řekneš, že to dělá to a to, tak ti bude tvrdit, že to předtím nedělalo. To máš jak s ojetým autem, tam musíš taky počítat s tím, že nemusí fungovat jako nové.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

pokud máš s tím inzerentem uzavřenou smlouvu můžeš to ze zákona reklamovat a to taky udělej, inzerát si u nás můžeš podat i ty.. pokud ti bude telefon prodávat moderátor budu věřit že je ve stavu který je popsaný v inzerátu .. je tu 10k userů těžko se budeme znát navzájem ... snažili jsme se v inzerci omezit podávání inzerátu lidem, kteří by si udělali acc. pouze pro prodej. Nemáme z toho žádnou provizi nebo něco je to čistě naše služba Vám .. to že někdo napíše že při prodeji dá na chod fóra 50kč je z 99% lež nic nepřišlo, tím se pouze potvrzuje že to skutečně je zadarmo :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Odpovědět