problem s dotykem
-
- Host
problem s dotykem
nejde mi asi 1cm pas dotyku... telefon - klavesnice tak mi nejde * 0 # ostatni funguje vše..
tato čast nejde nikde..
dostala sxe někde vlhkost? nebo v čem by mohl byt problem? dá se nějak touch vrstva vyměnit? orientační cena? děkuji
tato čast nejde nikde..
dostala sxe někde vlhkost? nebo v čem by mohl byt problem? dá se nějak touch vrstva vyměnit? orientační cena? děkuji
Re: problem s dotykem
da se to koupit, sice hůř než na 3g ale dá. Cena kolem 1100kč i s nářadím. Zkus project Aukro třeba. Je to tam nazvaný jako digitizer, nebo touch a tak. Prodává se to společně s přilepenym sklem.
-
- Host
nenarazil někdo na něco? na aukru sem našel jen něco za 2800,-
1100,- je super cena to bych do toho ještě dal, ale 2800,- se mi zda dost, to bych prodal raději jak to je a koupil si u operatora jiny...
je zajimave že v tom pruhu kde nereaguje na dotyk posouvat hlavni menu jde, ale spuštět programy, psat na klavesnici v tom pruhu nejde..
1100,- je super cena to bych do toho ještě dal, ale 2800,- se mi zda dost, to bych prodal raději jak to je a koupil si u operatora jiny...
je zajimave že v tom pruhu kde nereaguje na dotyk posouvat hlavni menu jde, ale spuštět programy, psat na klavesnici v tom pruhu nejde..
-
- Starý pes fóra :)
mne jeden iphone 2g spadol z dost velkej vysky a pokzil sa mi tak isto touch screen ale az do polovice obrazovky .. v servise mi povedali ze by ma to vyslo nejakych 4500 akozto je to stary model na ktori sa uz nevyraba a museli by to dovazat z usa tak som saan to vysral ale ak to viete vymenit za slusnu cenu tak tu pls napiste kontak alebo sz diky.
-
- Mírně pokročilý
skús EBAY tam je všetko, dobré ceny, lacný dovoz...
• iPhone 3G, 3GS, 4, 5, 6, 6S, 7, X, 11, 13 Pro
•iPad Air
• iPhone 15 Pro Max
•
• iPhone 15 Pro Max
Pls ja mam uplne stejny problem, telefon mi nespadnul, nepamatuju se na zadne spatne zachazeni, proste z niceho nic to prestalo fungovat. Ale mám 3gs
-
- Moderator fóra
Pokud jsi si vedom že jsi nic nepoškodil ani pádem nebo zacházením, tak reklamace, pro jistotu bych zkusil reset all settings, ale jen tak na zkoušku. Tohle bude problem prímo dotykové plochy.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Ja delam vymenu za 3500kč. k tomu aukru - dost casto se stava ze prodejci prodavaj cinsky dily za original a pak kdyz vam prijde tak uz stim nic neudelate a muzete to vyhodit protoze nektere nemaji ani pruhledne otvory pro cidla na svetlo. kdo by ste chtel tak PM me. a mozna dam nakou slevu...
Za 3500?!! Nechci ti kazit obchod, nebo snad nějak negativně komentovat, ale i v servisu ti to udělají s cenou do 2500 kč , ale sám vím že na hloupé lidi se narazí vždy (když jsem býval překupníkem...) .
Edit:http://www.iphone-prodej.cz/cs/28-servis-iphone.html
2600kč...
Edit:http://www.iphone-prodej.cz/cs/28-servis-iphone.html
2600kč...
-
- patron iPhone.cz
Osobní zkušenost Macwell za 3G 1980 s DPH i s PPL = touch + sklo + práce+doprava a do druhého dne
Sorry za malou reklamu
Sorry za malou reklamu
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
Tak dneska jsem si vyznedl iphona z reklamace s výsledkem, že vada nebyla nalezena. Tak to by mě teda zajímalo, jak páni opraváři z britexu si nemůžou všimnout nefunkčnosti displeje, to je s prominutím na facku.
aby nedoslo k omilu..
za 3500Kč na 2G a pochybuju ze to na servis dela levneji a jestli jo tak by me zajmalo jakej...
na 3G za 1500Kč no to si myslim ze je taky slusna cena ne...
za 3500Kč na 2G a pochybuju ze to na servis dela levneji a jestli jo tak by me zajmalo jakej...
na 3G za 1500Kč no to si myslim ze je taky slusna cena ne...
K omylu určitě došlo v pravopise slova omyl (omil) Jinak cena si myslím, že dobrá. Pokud vím tak vyměnit sklo u 2G znamená vyměnit celý displej komplet.
-
- Administrator
je to klasický problém řady 2G, přestala spodní část displeje, jediná možnost je vyměnit komplet displej .. viz náš partner MacZone nebo jiný prodejce .. další diskuze k tomuto tématu nemá cenu .. pomůže jedině výměna ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.