ahojte, silne uvazujem o kupe iPhonu a chcel by som sa spytat ci "nahodou" by mi nespolupracoval s BT sluchadlom od nokie resp. s BT hand-free sadou do auta tiez od nokie.
dakujem
kompatibilita s BT sluchadlom od nokie resp. handsfree
-
- Starý pes fóra :)
Re: kompatibilita s BT sluchadlom od nokie resp. handsfree
budu fungovat od fw 3.0
-
- patron iPhone.cz
Měl jsem BT HF Nokia-202 a ta bezvadně fungovala na 2G s fw 1.1.4. Ještě ji stále mám, kdyby byl zájem
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
-
- Starý pes fóra :)
ygy píše:budu fungovat od fw 3.0
Blbost. Bluetooth handsfree sluchatka funguji odjakziva, neni nutne mit FW 3.0. Nejdriv jsem mel sluchatko Motorola, ted mam Nokia, obe fungovala bez problemu na FW 1.x i 2.x.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Pokud se tu bavíme o handsfree, tak jsem s iPhonem používal od Nokie BH 606ku a jestě jedno od Samsungu a ještě jedno Caran - na tužkové baterie do auta. Ale se všemi jsem měl jeden problém - druhá strana mě slyší strašně potichu. Jsem si řekl blbý handsfree, nebo to je prostě tak potichu slyšet normálně, ale jednou jsem to připojil k jinému telefonu (SE W810) a hlasitost byla o hodně lepší - i na druhé straně... To je vyzkoušené u HF Caran.
Nevíte někdo, čím to je, že by to bylo tak potichu, když je to připojený z iPhona???
Nevíte někdo, čím to je, že by to bylo tak potichu, když je to připojený z iPhona???