Oprava Iphone - mechanicky poškozený display
-
- Administrator
Oprava Iphone - mechanicky poškozený display
Zdravím všechny.
Pokud budete mít ( nebo máte ) někdo tip na firmu nebo někoho kdo mi dokáže opravit iPhone, podle mne je to na výměnu displeje. Jak jsem tu někde psal trošku se mi prolétl po chodbě. Půlka displeje se nezobrazuje ale reaguje na dotyk. Koncem týdne budu mít nový tel. doma. A nechci mít z toho prvního jen drahé těžítko na papíry. Pokud budete mít nějaké kontakty budu za ně rád. Děkuji všem.
Firmy které se tu na fóru objevují jsem již obvolal takže sháním dál.
Pokud budete mít ( nebo máte ) někdo tip na firmu nebo někoho kdo mi dokáže opravit iPhone, podle mne je to na výměnu displeje. Jak jsem tu někde psal trošku se mi prolétl po chodbě. Půlka displeje se nezobrazuje ale reaguje na dotyk. Koncem týdne budu mít nový tel. doma. A nechci mít z toho prvního jen drahé těžítko na papíry. Pokud budete mít nějaké kontakty budu za ně rád. Děkuji všem.
Firmy které se tu na fóru objevují jsem již obvolal takže sháním dál.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Administrator
Oprava
erda píše:Apple si zkoušel ?
Ahoj, zkoušel. Zatím nic. Je moc brzo nemají náhradní díly. Uvidíme zda se mi to povede do vánoc chci starý iPhone nadělit sestře pod strom. Ale klube se kolega v USA uvidíme zda si tam s tím poradí. Stejně pořád hledám snažší českou cestu.
-
- patron iPhone.cz
Ahoj, nechci Te strasit, pisu jen zkusenosti s podobnym typem zbozi (PDA/MDA/subnotebooks). Praxe je takova, ze naklady na opravy (RMA) jsou z hlediska casu, logistiky, diagnostiky ap. natolik vysoke, ze se drtiva vetsina firem tomu brani prostym a jednoduchym zpusobem: cena dilu & prave serv. technika je natolik vysoka, ze se to proste nevyplati. Casto byva vyssi nez porizeni noveho kusu ..
Nechci byt prilis pesimista, ale bylo by s podivem kdyby Apple to resil jinak nez 'vetsina'. Zamackni slzu a na novy iphone si porid futral ..
Nechci byt prilis pesimista, ale bylo by s podivem kdyby Apple to resil jinak nez 'vetsina'. Zamackni slzu a na novy iphone si porid futral ..
-
- Administrator
Oprava
Ahoj neboj stojím nohama na zemi, jen to zkouším zda se někdo nenajde. Budu mít iPhona jako iPod když tak, jen to zkouším. Třeba se mi poštěstí. Není to o penězích jen mě to ser* že mi upadl
-
- Administrator
Oprava
Nový iPhone zrovna rozbaluji + koupil jsem si pořádný obal .
Jinak má nabídka platí, budu rád za někoho komu zaplatím opravu mého iPhonu. Dnes večer když jsem byl v Praze za chlapíkem od kterého jsem měl první iPhone, tak mi říkal že někde zaslechl, že se MOŽNÁ z velikým M chystá prodej iPhonů pro ČR někdy jaro - léto příštího roku. Tak možná budu mít i šanci nechat ho opravit i v ČR....
Uvidíme.
Jinak má nabídka platí, budu rád za někoho komu zaplatím opravu mého iPhonu. Dnes večer když jsem byl v Praze za chlapíkem od kterého jsem měl první iPhone, tak mi říkal že někde zaslechl, že se MOŽNÁ z velikým M chystá prodej iPhonů pro ČR někdy jaro - léto příštího roku. Tak možná budu mít i šanci nechat ho opravit i v ČR....
Uvidíme.
OK, kdyby třeba někdo nevěděl, tak tady je menší fotodokumentace s popisky: http://www.hacktheiphone.com/74/iphone_ ... _74_1.html
Podivej se na tohle:
http://www.gethightech.com/Merchant2/me ... de=IP-2085
Myslim, ze screen bys sehnal treba pres eBay...ja jsem si rozsednul iPod video a display jsem si sam vymenil doma. U iP to asi nebude tak jednoduche, jako u iPodu, ale kdyby nic, tak by to stalo za pokus...
Ja jsem si nechaval posilat ten Screen na iPod snad dokonce z Ciny a bylo to za smesny peniz...do ted funguje bez problemu...
http://www.gethightech.com/Merchant2/me ... de=IP-2085
Myslim, ze screen bys sehnal treba pres eBay...ja jsem si rozsednul iPod video a display jsem si sam vymenil doma. U iP to asi nebude tak jednoduche, jako u iPodu, ale kdyby nic, tak by to stalo za pokus...
Ja jsem si nechaval posilat ten Screen na iPod snad dokonce z Ciny a bylo to za smesny peniz...do ted funguje bez problemu...
-
- Starý pes fóra :)
Sice netusim, proc stejnou vec pises do vice vlaken, ale budiz .. Tady by se to mohlo hodit, podivejte se na tyto odkazy, nazorne ukazky rozebirani a 'vnitrnosti' iPhone ..
* http://www.appleinsider.com/articles/07 ... hotos.html
* http://www.hacktheiphone.com/74/iphone_ ... _74_1.html
* http://www.appleinsider.com/articles/07 ... hotos.html
* http://www.hacktheiphone.com/74/iphone_ ... _74_1.html
-
- Mírně pokročilý
Re: ipod
jakubroz píše:když si seženeš display(jestli dokonce neni stejnej) tak ti to udělaj.
Myslím, že největší problém je sehnat ten display. Následná výměna není při troše šikovnosti problém.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
-
Ja si nemyslim, ze su tieto dva displeje na vlas rovnake http://www.macblog.sk/ipod/ipod-touch-vs-iphone-rozdiely-a-horsi-displej-891.html
na tejto stranke sa o tom pise.
na tejto stranke sa o tom pise.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Administrator
Moren píše:jj, nejake displeje jsou na ceste z ciny. Takze by to melo jit.
ahoj, nevim, jestli mam rozbitej displej anebo je to softwareova zalezitost, ale taky mi nefunguje (1.1.3)
vypada jako novej (iphone mam asi 2 dny), ale pri prvnim prichozim hovoru se display zasek, a nepomohlo ani ho komplet celej resetovat/virginizovat
sranda je, ze poustet pisnicky pomoci headsetu a ovladat hlasitost jde, takze jestli to nejak nevyresim, tak se hlasim taky o jeden display
-
- Mírně pokročilý
-
- Administrator
ta 100 navic, klidne, rad podporim forum
to Moren: a kdyz si sezenu displej, tak je mozny k vam prijit a nechat si ho namontovat, samozrejme ze zaplatim kolik si reknete, ale v tomto pripada bych potreboval poradit na nejakeho aspon trochu verohodneho prodejce, nejelep v Evrope, ale v nejhorsim si to objedam i z US nebo Asie...
to Moren: a kdyz si sezenu displej, tak je mozny k vam prijit a nechat si ho namontovat, samozrejme ze zaplatim kolik si reknete, ale v tomto pripada bych potreboval poradit na nejakeho aspon trochu verohodneho prodejce, nejelep v Evrope, ale v nejhorsim si to objedam i z US nebo Asie...
-
- Mírně pokročilý
Re: Oprava Iphone - mechanicky poškozený display
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
našel sem nějaký akvarisry co dělali akvárium... třeba to půjde i v našem případě http://www.akvarista.cz/web/clanky/clanek-98:1 ale 1500 otáček/min + iPhone .... nevím jak to skončí....
dik moc, ale mam k tomu jeste 2 otazecky:
1)
je ten displej ozkousenej? Funguje to zcela normalne, nerad bych si kupoval nakej smejd a pak ztratil ten nadherny pocit z ovladani, ze treba reaguje hur, nebo tak neco...
2)
uz sem se ptal, ale zeptam se jeste jednou, je mozny k vam prijit s displejem a nechat si ho vymenit? Za penize samozrejme...
-
- Mírně pokročilý
Ano, pokud mas displej jako nahradni dil, melo by byt mozne to vymenit. Zaruka pak samozrejme je pouze na praci, nikoli na doneseny dil.
Ten displej mi ma prijit tento tyden, takze zatim funkcnost neoverim.
Ten displej mi ma prijit tento tyden, takze zatim funkcnost neoverim.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
-
Po neděli by konečně už měly dorazit náhradní displeje. Vzal jsem jich o něco víc, protože se ukázalo, že je to docela úzký profil.
Jinak kdo si omlátil futrál, tak ty taky taky dorazí.
Jinak kdo si omlátil futrál, tak ty taky taky dorazí.
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
Zdravim. Stala se mi neprijemna vec. Iphone upadl na zem a udelal se "pavouk" na krycim skle. Displej je vpohode, dotykova plocha funguje cela. Vite nekdo, kde by se dalo sehnat kryci sklo, popripade kdo by to zvladnul opravit ? Diky moc.
master na tohle tady na foru je Moren, ale ten ti udela jen kompletni vymenu displeje, ne pouze sklo, v tom je pry naky problem s olejem ktery je mezi dotykovou plochou a sklem, a je tezke najit cloveka ktery to zvladne, Moren ti muze tuto problematiku priblizit... (TADY je topic kde Moren prodava pouze sklo)
Moren taky nejake kompletni displeje prodava, nevim jak je na tom ted, kolik jich ma k dispozici, ale co sem s nim vcera o tomhle mluvil tak jeste naky ma
ja sem si displej koupil online od uzivatele M29 a nekde par prispevku nahoru najdes link na cinsky e-shop
to Moren: snad ti nebude vadit ze sem tolikkrat pouzil tvoje meno
Moren taky nejake kompletni displeje prodava, nevim jak je na tom ted, kolik jich ma k dispozici, ale co sem s nim vcera o tomhle mluvil tak jeste naky ma
ja sem si displej koupil online od uzivatele M29 a nekde par prispevku nahoru najdes link na cinsky e-shop
to Moren: snad ti nebude vadit ze sem tolikkrat pouzil tvoje meno
-
- Administrator
To poznáš podle BANu
.
.
-
Julek píše:To poznáš podle BANu
.
Kdepak, jestli je Moren co k čemu, začne vybírat poplatky za každé použití
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
-
- Administrator
dlouho jsem tě tu nečetl vítej z5
.
.
je tu jeste nekdo, komu nepraskl display?