iPhone 3G zamrzá po výměně displeje a dotykové vrstvy
iPhone 3G zamrzá po výměně displeje a dotykové vrstvy
Ahojte, mám problém, měnil jsem poškozený displej a dotykovou vrstvu u svého iPhone 3G, díly fungují, ale iPhone po chvíli zamrzá. Před poškozením se nic takového nedělo, dělal jsem i komplet restore a nic. Dokáže mi někdo poradit? Děkuji
-
- Moderator fóra
Re: iPhone 3G zamrzá po výměně displeje a dotykové vrstvy
To jsi nemel jeste záruku? Tak jestli je to od te doby tak jsi to moc odborně nevymenil Zkus servis spíše...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Dělal jsem to podle návodu, a všechno klaplo, iPhone funguje, ale jen chvíli, někdy i pár hodin, někdy třeba jen minutu. Pak zamrzne. Odkaz na servis mi teda moc nepomohl
-
- Moderator fóra
Tak když jsi to sám nezvladl co jineho čekáš?
Můžes to zkusit znovu, ale sám vidis že to nefunguje. A menil jsi jej proč? Možná už to bylo práve rozbite pred vymenou a ikdyž jsi ji možná provedl dobře tak chyba byla už pred tím. Málo info jsi nám dal. Ikdyž pises že pred poškozením to nedělalo tak možná prave to poškozeni to rozbilo ne?
Můžes to zkusit znovu, ale sám vidis že to nefunguje. A menil jsi jej proč? Možná už to bylo práve rozbite pred vymenou a ikdyž jsi ji možná provedl dobře tak chyba byla už pred tím. Málo info jsi nám dal. Ikdyž pises že pred poškozením to nedělalo tak možná prave to poškozeni to rozbilo ne?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Hmmm, to jsou teda rady. A co jsem teda poškodil? Píšu, že dotyk funguje, displej funguje, jen iPhone zamrzá, někdy hned po spuštění nebo restartu, někdy za pár minut, někdy za půl dne. Mě to teda jako hardwarová chyba nepřipadá... A měnil jsem to z důvodu prasklého skla a části displeje po pádu, ale i po tom pádu iPhone fungoval
-
- Moderator fóra
No asi takle, ono to možná tak vypadá ale nemám v umyslu Tě nejak napadat nebo tak neco, to v žádném případě. Ale co chces za radu, pises že jsi komplet rostore delal ( vyloučena teda SW chyba ), a před pádem to fungovalo, tak logicky usuzuji že to bylo tou výměnou. Možná v servisu poradí a bude vše ok. To co jsi měnil je oroginální díl vše? Ono možná jsi nic nepoškodil ale neudelal vše jak jsi měl. Zkousel jsi to rozebrat znovu?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Jj, originální. Rozebíral jsem to i znovua opět komplet připojoval. Teď me napadla jedna věc, restore jsem dělal se zálohou, tak to zkusim bez ní
-
- Moderator fóra
Zkusit to můžes, ale zkus jeste v telefonu all reset, v nastaveni, nekdy to vyřeší zdánlivě nesouvisející problemy co tu tak čtu.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
To taky určitě prubnu, pokud se mi podaří se k tomu dostat Díky
Hmm, tak ani restore bez obnovení ze zálohy ani výmaz v menu iPhonu nepomohly na 100%. Zajímavé je, že když je iPhone spojen s iTunes, žádný zamrzání neprobíhá, takže dle mě softwarová chyba na 99%...
-
- Moderator fóra
Třeba nejde o spojeni s iTunes ale o spojení s USB kabelem a možnou poruchou baterie nebo tak neco.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
To se mi nezdá, soft 3.0.1 za to třeba nemůže být zodpovědný?
EDIT:
Tak problém konečně analyzován, to zamrzání způsobuje konektor nebo kablík č. 3, ten kterej spojuje proximity senzor a horní repráček se základovou deskou. Když je vypojenej, tak iPhone funguje perfektně a naopak. Poradí mi někdo s opravou pls?
editujeme svoje príspevky a nepostujeme dva za sebou. nabudúce si zedituj príspevky tak, ako som to tentokrát urobil ešte za teba. Almi
EDIT:
Tak problém konečně analyzován, to zamrzání způsobuje konektor nebo kablík č. 3, ten kterej spojuje proximity senzor a horní repráček se základovou deskou. Když je vypojenej, tak iPhone funguje perfektně a naopak. Poradí mi někdo s opravou pls?
editujeme svoje príspevky a nepostujeme dva za sebou. nabudúce si zedituj príspevky tak, ako som to tentokrát urobil ešte za teba. Almi
Cus, mam uplne stejny problem, kterej jak ctu nejspise nastal v servise u zelenacu na Narodce, kde mi menili praskle sklicko. Navic jsem si vsim, ze prodleva zamrznuti je kratsi, cim vice sviti mrtvych pixelu. Nevim jestli je tu jenom domenka, ale u sebe to mam odzkouseny.
-
- Host
ja mam ten isti problem a tak sa chcem spitat ci mi pomoze vymenit ten flex kabel
iPhone 3G 8GB iOS 4.0.1 JB
iPhone 3GS 16GB iOS 4.3.3 JB
iPhone 3GS 16GB iOS 4.3.3 JB