Těsnění ?

Odpovědět
_GK_

Těsnění ?

Příspěvek od _GK_ »

Dneska jsem tak nějak chtěl očitit na mém 2G to co tlakovýž vzduch nedá tak klasicky zubní kartáček, repráčky, konektor a pak mezera mezi displejem a rámečkem jenže když projíždím kolem displeje tak se v horní třetině začala vytahovat šňůrka jakoby gumová ani ne půl milimetru tlustá.

Jak moc důležité je toto těsnění a jde vyměnit ?

spachal
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: Těsnění ?

Příspěvek od spachal »

Mel jsem 2G rozebrany, zadny o-krouzek nebo tesneni tam neni, tohle vypada spise na lepidlo. Dulezite to je a neni, vodotesnosti stejne iPhone netrpi ;) a jediny efekt bude mozna prach pod displayem ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..

honza ips

Příspěvek od honza ips »

Je to gumove tesneni a tesni kraje displaye aby se tam nedostal bordel (teda aspon by melo) u 3G to ma docela i smysl ale u 2G je tak tenky a je tak mala mezera mezi sklem a rameckem ze to ani nema cenu se s tim trapit. Proste za nej zatahni a vyndej ho . Ale novy uz nesezenes. Na 2G je moc uzky a pri instalaci by na 100% by prasklo a na 3G je vlisovany do ramecku takze se taky neda sehnat.

iMaty

Příspěvek od iMaty »

Tak u 3G stejný problém, loupající se guma kolem rámečku. Tahanice s Britexem jsem vzdal, fakt nemá cenu... A kontaktoval několik servisů, které se zabývají opravami, oprava by vyšla asi na 2.000 Kč včetně dílu a práce, což se mi dát nechtělo.
Proto jsem koupil černý silikon a kolem displeje celou rýhu zamázl a musím říct, že výsledek je stejný, možná praktičtější než předtím, protože jsem zamázl celou tu mezeru a už se mi v ní nehromadí různá "prachová smítka".
Cena asi 100 Kč a silikonu mi zbylo ještě spoustu...

Roony
Host
Host

Příspěvek od Roony »

To není spatnej napad :lol: ....
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.

_GK_

Příspěvek od _GK_ »

To mě napadlo, ale drží to tam ?

Ježiši Britex dělá servis iPhone ? Ještěže mám 2G a to je nezničitelný :)

iMaty

Příspěvek od iMaty »

Drží to perfektně, vypadá to dobře, ale chce si to udělat čas a necpat toho tam moc, jen po troškách a nezapatlat celý přístroj...

Odpovědět