Kvalita zpracovani a soucastek 3Gs

Odpovědět
hafik
Host
Host

Kvalita zpracovani a soucastek 3Gs

Příspěvek od hafik »

Jiz vlastnim 3. vyreklamovany kus 3Gs, ktery trpi nejakym nedostatkem. Vsechny mely spatne nalepene sklo nebo spise receno utopene tak, ze bylo mozne se porezat o chromovany ramecek na prave a horni strane. Jak jsem se docetl na Apple foru, nejsem jediny. Dale u jednoho vznikla nejaka prasklina pod displejem a u posledniho vznikaji lupance pred a par vterin po prehrati jakehokoliv zvuku.

Apple zacal rapidne setrit nebo kde je ta predrazena kvalita?

hafik

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Re: Kvalita zpracovani a soucastek 3Gs

Příspěvek od Lukáš Petr »

...zlatý iPhone první generace... 8)
ano, Apple rapidně šetří aby hodně vydělával.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Arrow79
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Arrow79 »

To sklo mam aj ja napravo hore padnute do vnutra.. ale reklamovat to teda nebudem, ajtak by ma asi poslali do kelu.
Naposledy upravil(a) Arrow79 dne ned říj 18, 2009 7:24 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)

hafik
Host
Host

Příspěvek od hafik »

Servis mi to na uplnem zacatku neuznal, sice mi to O2 pracovnici nezavisle potvrdili, ze toto je moc, ale po osobni navsteve to servis vzal jako vyrobni vadu. Tudiz je otazka, kde je nejaky limit, protoze pokud je ta hrana nebo presne chromovany ramecek ostry jenom v urcite casti, pak to neni normalni. Videl jsem jak jsou nalepena skla na 3G, tedy az nad urovni ramecku a ostreho tam neni nic.

Po predchozich zkusenostech a napr. i s iPodem Nano, mi vadi tu lupnuti u audia. Nejvice je to slyset ve sluchatkach. Bral jsem iPody ci iPhony jako neco velmi kvalitniho na poslech, ale asi si budu muset upravit zebricek. Setkal se nekdo s necim podobnym?

harken

Příspěvek od harken »

Mne najviac vadi totalne zalezenie Power tlacitka (oproti novym iP je vysunute o polovicu menej) a nedavno mi v nom zacalo nieco hrkat. Zrejme v dosledku toho mi niekedy zacne vybrovat telefon, az pokial s nim znova nezatrasiem :D

djkvido

Příspěvek od djkvido »

Ja teda z moji Icihlou sem naprosto spokojenej delal sem dukladnou prohlýdku samozrejme uz nemam zarucak uz druhej den nebyl :D koukal sem pod poklicku a u mne mam od T-mobilu tak sem zadnou vadu co tu ctu nenasel :) hmhmhm to je ale nahoda ze zrovna ja bych mnel bez vady ale pockam chvily treba se my rozpadne v kapce :D

A při tom čekání si zopakuj svůj mateřský jazyk. Pokud je to Čeština, tak máš dost mezery. Mimochodem, ani v podpise to není bez chyby. Beavers.

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Inak, mám iPhone rok a pol, nikdy som nemal žiadnu závadu a skoro ani nemám poškriabaný displej. Nikdy som nemal fóliu ani púzdro, dva krát padol na kachličky, raz na betón, nespočetne krát na parkety. Na veci si nedávam pozor a ničím ich bohužiaľ obdivuhodne rýchlo (iPAQ mi odišiel po dvoch mesiacoch). Telefonujem/čítam knihy bežne v daždi, iPhone zvykne byť celý mokrý, tečie dnu cez jack, okolo home buttonu. Raz som s ním spadol na lyžiach (obe sa mi vypli) ale kotrmelcoval som sa dole tak aspoň 40-50 metrov. Robil som si projekt Amígo, často skúšamrôzne softvérové sprostosti (boot logá, vuirtuálnu ram, tapsb, ...) restoroval som okolo 15 krát.

Napriek tomu sa mi nikdy nič nepokazilo. Teda až na slúchatká, tie odišli po dvoch týždňoch a tiež som spálil/zničil už tri sync káble. Buď mám strašné šťastie, alebo, zlatá druhá generácia?

Odpovědět