Tlacitko na hlasitost-Silent switch

Odpovědět
Roony
Host
Host

Tlacitko na hlasitost-Silent switch

Příspěvek od Roony »

Dobrej...Mam problem. Je to asi 2 mesice, co mi upadl silent switch.To by nebyl takovej problem, ale hned potom vypadnuti mi zacalo blbnout tlacitko na hlasitost...Pri stisku (napr. vice) se posune o jedno a o jedno zase zpatky, takze ve vysledku to jenom preskakuje tam a zpatky...Take kdyz stisknu v levem hornim rohu (nad displayem) urcitou plochu tak vyskoci ten obrazek ze je v tichym a kdyz to pustim tak vyskoci zpatky...Nevim jestli jsem to dostatecne popsal, ale ono se to fakt blbe popisuje....

Ted co s tim servis?

Dikes
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Tlacitko na hlasitost-Silent switch

Příspěvek od jofos »

No ak to chceš vyriešiť tak jedine oprava. V normálnom prípade by ti stačilo kúpiť ten plastovo-kovový nástavec prepínača režimu. Dá sa to urobiť aj doma.
A to či ti ešte uznajú záruku tu vôbec nechcem polemizovať, s tým majú skúsenosti iní :wink:
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

Roony
Host
Host

Re: Tlacitko na hlasitost-Silent switch

Příspěvek od Roony »

Tak zaruku neresim vubec, to by mi neuznali ani kdybych sebevic chtel...me slo jenom o to jestli by to neslo vyresit nejak jinak(asi sem posetilec :D )

Ale dik
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.

Odpovědět