Iphone po oprave sklicka nejde dispej !!

Zamčeno
efsko

Iphone po oprave sklicka nejde dispej !!

Příspěvek od efsko »

zdravim potrebujem ludia prosim vas dolezitu pomoc..iphone som rozoberal za cielom vymeny sklicka spolu s kamosom..teda dva iphone.po vymene nesiel ani jeden zapat..ale kamosovy nakoniec naskocil po zapojeni do nabijacky..ale mne vobec nie...ale pritom ked ho dam na nabijacku vybruje to znamena ze je zapaty.ale DISPLEJ NEREAGUJE ,DISPLEJ JE AKO KEBY VYPATY NIC NEZOBRAZUJE ...neviete mi prosim pomoct newiem si dat radu..nepomohol ani reset nic...stale je Iphone bez displeja zapaty a displej nic nezobrazuje ani po mmnoho vybratiach 3roch kontaktov a zase zapojenia..:(( dakujeem..

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Iphone po oprave sklicka nejde dispej !!

Příspěvek od jofos »

Čau, sústreď sa iba na ten LCD konektor s číslom 1. Treba ho tlačiť viac doprava pri zapínaní. A skontroluj či ten LCD flex náhodou nie je niekde poškodený. Ak nič, navrhni kamašovi či ti nepožičia jeho LCD (nemusíš ho vyberať z rámika, stačí vyskúšať celú prednú jednotku). A bude stačiť keď zapojíš iba LCD konektor bez toho aby si celé sklíčko zacvakol to tela telefónu, iP to moc neuškodí keď za účelom analýzy pripojíš iba LCD a potom Power button-om skúsiš zapnúť displej.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

efsko

Re: Iphone po oprave sklicka nejde dispej !!

Příspěvek od efsko »

diky moc.skusim to teda.a newadi ked je ten mpbil stale bez displeja ale ako pocujem stale je zapaty...a newiem ho samorzejme vypat.ked nemam dispej...a ani reset mi nesiel nic..newiem preco... hmmm..mozno by ho trebalo vypat napojit displej.. a skusit zase zapat..mozno displej nejde ked je zapaty mobil a napajas to taM.

Vyřešeno, na žádost autora zamykám. Beavers.

Zamčeno