Pred casem mi zacalo pri urcitych momentech piskat v reproduktoru. Pokud napr. stisknu power button, vyfotim fotku, odeslu zpravu, tak iPhone vyda zvuk dane cinnosti a pote tak na 5 vterin slabe piska v reproduktoru. Neni to hlasite, ale pri tichu neprijemne. Zajimave je, ze pri zvuku napr. psani na klavesnici nebo po slidnuti to nepiska. Reklamace neprichazi v uvahu, iPhone neni CZ. Hold asi nezbiva nic nez se to pokusit nevnimat. Nedela to take nekomu?
edit: Nikdo nema podobnou zkusenost?
Myslíš, že je to tam pre srandu? Yreg.
Pravidlá.
Piskani v reproduktoru
-
- Pokročilý uživatel
Piskani v reproduktoru
iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
-
- Starý pes fóra :)
Re: Piskani v reproduktoru
a aká je kvalita pri prehrávaní pesničiek v ipodu ?
-
- Pokročilý uživatel
Re: Piskani v reproduktoru
Pisnicky i vsechno ostatni uplne bez problemu. Jde o to, ze pokud telefon udela nejaky zvuk, tak po jeho skonceni v repracku piska nez se ten repracek vypne (cca 5 sekund).
edit:
Z niceho nic to prestalo, nevim jak se to stalo, ale jsem moc rad Jen aby to vydrzelo...
Detto, pri 280+ príspevkoch sa mi to ani veriť nechce. Yreg.
Edit: Omlouvam se, moje blbost, bez premysleni jsem napsal novy prispevek. Nicmene piskani se vratilo...
edit:
Z niceho nic to prestalo, nevim jak se to stalo, ale jsem moc rad Jen aby to vydrzelo...
Detto, pri 280+ príspevkoch sa mi to ani veriť nechce. Yreg.
Edit: Omlouvam se, moje blbost, bez premysleni jsem napsal novy prispevek. Nicmene piskani se vratilo...
iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB