iPhone 3G 8 GB, po updatu na 4.0.2. se rychle vybíjí

Odpovědět
luk

iPhone 3G 8 GB, po updatu na 4.0.2. se rychle vybíjí

Příspěvek od luk »

Vzhledem k tomu, že moderátor fóra uzamkl můj předchozí dotaz s tím, že někomu telefon vydrží míň a někomu víc, píšu sem znova. Tohle totiž není o tom, jestli vydrží 48 nebo 40 hodin. To je snad jasný, ale o tom, že po updatu na 4.0.2. resp. už 4.0.1 má můj telefon výdrž jen max. 12 hodin, bez toho, aby byl používaný. Prostě ho večer nabiju a ráno je vypnutej. Před updatem bez problémů fungoval 48 hodin. Navíc ho mám jen 7 měsíců po výměně, takže nejde o to, že by baterka ztrácela životnost. Musím teď s sebou neustále nosit nabíječku a nabíjet a nabíjet. Kde je chyba, chytne se toho někdo u Applu nebo ho mám jít reklamovat?
Díky

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: iPhone 3G 8 GB, po updatu na 4.0.2. se rychle vybíjí

Příspěvek od Metalgirl »

Pokud jsi dělal restore a výdrž baterie stejně není dobrá, tak je to baterií samotnou. Trefil jsi se zrovna do období s tím updatem, kdy ti jaksi už končí výdrž baterie. Zkus si tam třeba dát nižší FW, např. 3.1.3, nedělej JB, neobnovuj ze zálohy a zjisti si, jak dlouho ti baterie vydrží na 3.1.3. Máš 3G, takže můžeš udělat downgrade.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Jo tak to jsme dva co mame 3G a FW4.0 a vydrzi nam to tak den mozna min kdyz se to pouziva :-) Ale ja bohuzel nevim jaka byla vydrz predtim jelikoz jsem to s 4kou uz koupil..
Leap motion

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

Ja som sa z 4.0.1 vratil spat na 3.1.3 a opat mam rychly telefon s dobrou vydrzou :twisted:
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

Odpovědět