Ahojte, bohuzial znova Vas otravujem prezrel som tu zopar tem, a skusil som veci ktore boli uvedene ako riesenia, no na moju smolu bezvysledne :/
Dufam ze nedostanem za tuto temu ban alebo nieco v tom zmysle, no prejdem teda k problemu...
Moj Iphone... kupil som ho ako 2G, teda aspon predajca to uvadzal, neskor som si cez itunes stiahol aplikaciu na podrobnejsie informacie o baterke, kde mi to vypisovalo ze ide o 1. generaciu... mal som sice trosku zmatok v hlave, ale nebral som to ako zavazny problem... chvilu pred tym mi zacala vystrajat wifi-na, ktora sa bud nechcela pripojit,alebo nenasla signal aj ked som bol 10 centimetrov od routera, alebo sa pripojilo,ale na net som ist nevedel, no ani to som nepovazoval za problem, vpohode som moj IP pouzival, a fungoval vpodstate bez problemov... az na dnes... ked mi predobedom, iba tak z nicoho nic vypol, bateria bola nabita tak na 60 az 70 %... takze vybit sa podla mna nemohol... tak som ho skusil zapnut... Zapinal sa chvilku, klasika logo pri zapinani vyslo, a potom ako normalne vysla aj pracovna plocha/menu/ alebo neviem ktory vyraz pouzit, za co sa ospravedlnujem. no asi po 3 sekundach zobrazeneho *menu* sa na obrazovke objavil kruzok, ktory znacil ze sa neico nacitava, ale ten tam pobudol tak asi sekundu, a zrazu sa IP vypol, opakoval som to 3x a ked stale nic, tak som tu zacal patrat, dopatral som sa na navod ako dostat IP do DFU mode-u... tak som to spravil podla instrukcii, itunes, mi potom oznamil, ze s mojim IP nieco nie je vporiadku, a ze mam spravit restor, tak som spravil, zacalo downloadovat tusim novy firmware... a ked ho stiahlo a zacalo davat do IP vypisalo chybu, ze je nieco poskodene. Odpojil som teda IP a skusil to este raz... no s rovnakym vysledkom. Naozaj neviem co by som este mohol skusit, ak tu je niekto kto mal takyto problem a vyriesil ho,prosim dajte mi nejak vediet, ci uz cez PM alebo prispevkom, snad na to je nejaky "liek"... dufam ze toto nie je jedna zo situacii ked sa IP uz neda pomoct a poleti do kosa...
Vopred Vam dakujem, a ospravedlnujem sa ak uz takato tema existuje, ja som sa naozaj snazil hladat, a je mozne ze som krepy a neviem hladat, pretoze som sa naozaj snazil.
Prajem Vam pekny den
Náhla smrt IP + na nic nereaguje :/
Re: Náhla smrt IP + na nic nereaguje :/
je mi lito, ale podle meho nazoru proste "umrel". Precejen uz to byl zrejme dost stary kousek...Zkus ho dat jeste do nejakeho servisu, treba na http://www.maczone.cz/default.asp?inc=inc/kontakty.htm pan Bartu , ale prilis nadeji bych tomu nedaval. I kdyz mozna, pokud vymeni celou desku, mozna to spravi. Otazkou ale je, jestli se ta oprava vyplati, o cenach nemam tuseni. Ale za zeptani nic nedas, zkus tam zavolat. Jsou velmi seriozni, majitel tohoto obchodu sem obcas i zajde....
Re: Náhla smrt IP + na nic nereaguje :/
uff tak toto ma velmi zarmutilo, mal som ho totiz iba chvilku,a velmi mi prirastol k srdcu.. a kedze niesom na tom materialne moc dobre, mohol som si dovolit kupit iba tento za 100? a bol som nan velmi nateseny... moje ocakavania aj splnil, akurat som ho zastihol asi uz v dochodkovom veku :/
aj tak dakujem za prispevok, a tak skusim obvolat nejake servisne miesta na slovensku, opisem im svoj problem, a snad mi povedia kolko by to stalo, a kym na to nasetrim vyjde aj IP5
aj tak dakujem za prispevok, a tak skusim obvolat nejake servisne miesta na slovensku, opisem im svoj problem, a snad mi povedia kolko by to stalo, a kym na to nasetrim vyjde aj IP5