Iphone 3gs oprava kontakt logicboard

Odpovědět
richee
Host
Host

Iphone 3gs oprava kontakt logicboard

Příspěvek od richee »

Ahoj lidi, muj 3gs jiz neni v nejlepsim stavu, ale stale dycha :D mam takoovy problem, telefon mi spad a vypadl display a zlomil se mi konektor 3 (telefonni speaker a proximity sensor cable flex connector) na logicboardu.... Telefon jinak funguje... S preparaci iphonu nejsem novacek a co se netyka primo zasahu na logicboard dokazu opravit, vymenit. Nicmene na netu jsem nasel tento konektor jako soucastku i nejaka fora kdo to menil, ale je to jiz dalsi level na ktery si asi netroufnu. S mikropajenim nemam zkusenosti proto se ptam zda li nekdo z vas ma jiz zkusenosti popr. By byl ochoten mi pomoc. Do servisu se mi to za tezky penize davat nechce, to si radsi koupim Mikropajku a zkusim to sam :) diky
iPhone 4s 64GB BLACK, Macbook Pro 13", new iPad 3rd 32GB Black

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Iphone 3gs oprava kontakt logicboard

Příspěvek od Tony1 »

Pokud se jedná o tento konektor co je připájen k desce a do něj strkáš flex kabel
http://cgi.ebay.com/iPhone-3G-3GS-FPC-C ... 3609wt_908
tak jsou tam dvě záludnosti první je odstranění toho původního což až tak velký problém není a druhý připájení nového to už je velký problém pro člověka co nikdy nepájel a navíc je třeba použít horkovzdušnou pájecí stanici či infra pájecí stanici. S mikro pájkou je riziko že spájíš kontakty dohromady. Vše je ale podmíněn zručností.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

richee
Host
Host

Příspěvek od richee »

Presne o tom mluvim....takze poku se nekdo najde bylo by to krasny...
iPhone 4s 64GB BLACK, Macbook Pro 13", new iPad 3rd 32GB Black

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Covece za nejakou slusnou horko vzdusnou pajku bys dal tak stejne jako za novy iphone z aukra :-D A stejne kdyz ji koupis nemas zarucene ze to zmaknes.. Normalne kup ten konektor a zanes to do nejakeho servisu s tou pajkou uz rozebrane jenom tu desku a rekni jim ze chces vymenit jenom todle a do par stovek se musis vlest..
Leap motion

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jofos »

No ja som dával meniť na logicboarde jednu cievku (áno vime že to boli iba 2 kontakty) a týpek za to vypýtal 4 Eurá. Bol to obyčajný servis mobilov na pešej zóne a chalan niekdy nevidel logic board z iPhonu. Takže by som Ti doporučil ísť sa spýtať do hocijakého servisu. Niekde natrafíš na machra čo to urobí (ja som obehol 6 servisov a až v tom 7. som našiel ochotného človeka).
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od h4wk3y »

presne, nekde to nezvladnou, nekde maj dost solidni vybaveni a sikovneho cloveka...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

Odpovědět