Nefunkční přední kamerka na iPhone 4

Odpovědět
zandom07

Nefunkční přední kamerka na iPhone 4

Příspěvek od zandom07 »

Ahoj, mám takový malý problém. Přestala mi na iPhonu 4 fungovat přední kamerka. Zadní ale funguje, nicméně přikládám video, co to dělá: http://www.uloz.to/9367245/front-camera-mov

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Nefunkční přední kamerka na iPhone 4

Příspěvek od jackherrer »

klasika: zacni restartem telefonu potom obnoveni nastaveni - pokud nepomuze > restore bez obnoveni ze zalohy - pokud nepomuze > reklamace.
I will maintain an attitude of open-mindedness.

zandom07

Příspěvek od zandom07 »

Vše vyzkoušeno a stále nic... Stalo se tak tomu po výměně předního dílu, takže asi hw chyba. Už jsem objednal novou přední kamerku, tak uvidíme, zda-li to bude tím

Dave

Příspěvek od Dave »

pokud telefon predtim spadnul, tak bude ta kamera rozbitá :) uvidíš jak pomůže výměna

zandom07

Příspěvek od zandom07 »

Tak ani s novou kamerkou to nejde :-( Co s tím?

Colpeas
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Colpeas »

hádám, že jsi ten telefon rozebral sám, takže záruku nemáš... V takovém případě bych to být tebou odnesl do servisu.

2012 MacBook Air 13" 1.8GHz | 8GB RAM | 128GB SSD
2010 MacBook Pro 13" 2.4GHz | 8GB RAM | 750GB - odcizen! S/N: W805312VAPT
2006 Mac Pro 8-Core 2,33GHz | 16GB RAM | 256GB SSD + 3TB RAID0 | ATi HD4870 1GB
2005 PowerMac G5 Quad 2,5GHz | 8GB RAM | 1TB RAID0 | Quadro FX4500 512MB

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Byt tebou tak bych se na predni kamerku vys...

Jinak poskozena muze byt klidne i zakladni deska.. popr. jsi mohl poskodit i tu novou pri tom skladani.. popr. ta nova nikdy nemusela byt funkcni pokud je napr. z ebaye..
Leap motion

Vaper
Host
Host

Příspěvek od Vaper »

Mám na iPhone4 úplně stejný problém. Před 14 dny se mi telefon vrátil ze záruční opravy (výměna home buttonu) a přední kamera která předtím šla si nyní ani nevrzne. Tak nevím zda se to pokoušet nějak řešit, ale Restore s obnovením ze zálohy jsem zkusil a nic. Vzhledem k tomu že je telefon stále v záruce tak mi asi nezbývá nic jiného než podstoupit zase martýrium s odesláním do Britexu. Ach jo! Chtěl bych se zeptat Zandom07 jak byl nakonec problém vyřešen a kde byla chyba? Nenepadá někoho případně rada co bych mohl vyzkoušet před odesláním do servisu? Díky za odpověď, případně za radu.

Odpovědět