nejde mi vypnut Iphone 3GS
-
- Mírně pokročilý
nejde mi vypnut Iphone 3GS
Nejde mi vypnut Iphone 3GS. Pravdepodobne mi odisli HW tlacidlo, vobec nereaguje (i ked pocut klik), nejde stlmit obraz (vypnut) a ani uplne vypnut!!! Viem, ze sa to da uplnym vybitim tel. ale neviem ako to riesit, ked potrebujem restart.
Ma niekto nejake skusenosti s tym?
Diky.
Ma niekto nejake skusenosti s tym?
Diky.
macbook pro 13", i5, model 2011, OS Maverick 10.9.1, iPad Mini Retina, 128 GB, Wifi Cellular.
Re: nejde mi vypnut Iphone 3GS
Klid... zkus současný stisk Home + Power, drz obojí zmáčknuté dokud ti nenaběhne jabko (tvrdý restart)
-
- Moderator fóra
A kdyz mu nefunguje power button, jak tvrdi, tak jak myslis ze se mu to povede?
Pokud ti nefunguje tak jedine sup s nim do servisu.
Pokud ti nefunguje tak jedine sup s nim do servisu.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Mírně pokročilý
tak veru, nepovede...power button je uplne nefunkcny...asi servis, resp. vydrzat do Iphone 5, ved ma prist coskoro, nie?
macbook pro 13", i5, model 2011, OS Maverick 10.9.1, iPad Mini Retina, 128 GB, Wifi Cellular.
-
- Klub čistého iOS
Pokud ho mas jeste v zaruce tak to hod do servisu.. Pokud nemas tak servis bude asi trosku drazsi jelikoz je to trochu drbacka jelikoz se stim meni i tlacitka hlasitosti a mute apod.. je to ja jednom flex kabelu..
Ale i bez power buttonu se da zit. Pokud se iP vypne tak ho nastartujes tim ze ho pripojis k usb na pc. A pokud ho potrebujes restartovat jde to v SBsettings nebo v konzoli na oboji ale potrebujes jb. Nebo je myslim i nejaky program ktery umi to pwr. tlacitko presmerovat na jine napr. na hlasitost ale tim si nejsem jisty o tom jsem jenom cetl nekde..
Ale i bez power buttonu se da zit. Pokud se iP vypne tak ho nastartujes tim ze ho pripojis k usb na pc. A pokud ho potrebujes restartovat jde to v SBsettings nebo v konzoli na oboji ale potrebujes jb. Nebo je myslim i nejaky program ktery umi to pwr. tlacitko presmerovat na jine napr. na hlasitost ale tim si nejsem jisty o tom jsem jenom cetl nekde..
Leap motion
-
- Mírně pokročilý
diky, vydrzim do IP5
-
- iPhoneHolik
A ako ho blokujes bez poweb buttonu ? Ci mas automaticke blokovanie ?
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi
Nevíte něco konkrétního o tom že bych si mohl namapovat power-off button na jiné tlačítko? Jak se jmenuje ten program?
-
- Host
activator, musíš mít JB
stalo se mi to dříve na 3g. abych udělal JB musel sem ho dostat do DFU a to bez power tlačítka de těžko. někde na netě sem našel návod jak upravit ispw tak aby se cyklicky sám od sebe dával do DFU modu. pak už jen redsnow a ten activator.
stalo se mi to dříve na 3g. abych udělal JB musel sem ho dostat do DFU a to bez power tlačítka de těžko. někde na netě sem našel návod jak upravit ispw tak aby se cyklicky sám od sebe dával do DFU modu. pak už jen redsnow a ten activator.
-
- Mírně pokročilý
Ide to vypnut, vygooglite si to...asi je to znama vada..Ide o to, ze treba stacit pravy horny okraj prstami oproti sebe a potom to ide vypnut..asi su tam povolene kontakty.
Je o tom video na youtube a mne to funguje..
Je o tom video na youtube a mne to funguje..