Lze nějak otestovat výdrž baterie v domácích podmínkách ?

Odpovědět
MaxBell
Host
Host

Lze nějak otestovat výdrž baterie v domácích podmínkách ?

Příspěvek od MaxBell »

zdravim,
mam teoretickou otazku : koupil jsem si ipod touch 4 g
asi po 4 mesicich jsem ho byl reklamovat a dostal jsem novy kus (aspon doufam)
jenze od te doby co mam ten druhy ipod mi pripada ze baterie vydrzi mnohem mene nez ten muj prvni - mozna se mi to jen zda ale mozna ne.
Novy ipod mam uz 5 mesicu tak sem si rek ze tu baterku nejak odzkousim ale jak?
ma vydtzet 40 hodin hudby a 7 hodin videa pri plnem nabiti.
Ale jak to mam vyzkouset ?
urcite bude rozdil kdyz dam prehravat v kuse 7 hodin nejaky akcni film kde to bude porad bouchat a ruzne same efekty anebo dam prehravat nejaky nudny film kde dva sedi a porad spolu kecaji a nejlepe treba kdyz cely film bude cernobilej.
Tak to bych se hodne divil kdyby ty filmy mely stejnou spotrebu.
A navis je to mysleno s nebo bez sluchatek,a jak nastavit svetlost,hlasitost, atd atd adt.
tak mi tak pripada ze kdyz to tak nejak zkusim tak to bude metota plus minus autobus
jaky na to mate nazor vy
dik za odpoved

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Lze nějak otestovat výdrž baterie v domácích podmínkách

Příspěvek od rony »

metodicky. a vediet, ze na jednej vzorke a jednom merani nic nezistis.

najrychlejsie:

daj si playlist muziky, do neho ak si detailista nastriedaj roznu muziku, ale moc velke rozdiely nebudu v spotrebe. sluchatka polozit na stol. vypnut monitor a nechaj hrat v slucke od 100 percent baterky, nezavisle stopuj cas.

povedzme ze namerany cas neovplyvni ak po 10 hodinach mrknes na percenta baterky.

potom sa rozhodni ci sa pohras s kalkulackou ale ja by som vydrzal aspon na 50 percent baterky.

alebo ak ta to unavuje tak zober akekolvek video mp4 film v appke Movies ho pusti v slucke. tam je sanca, ze baterku das dole do par hodin. kazdu hodku sledujem ake su percenta a ked uz je pod 10 tak uz to netrapim a dopocitam si to, baterka totiz nelubi plne vybitie.

a samozrejme podobny test nech robi aj iny ipod.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět