iPhone 5 on/off tlačítko + sluchatko + wifi
-
- Host
iPhone 5 on/off tlačítko + sluchatko + wifi
Mám cca den iphone 5 a mám problém s on/off tlačítkem reaguje až na 2-5 stlačení a musí být velmi rázné, takovýto problém sem měl u 4 až tak po roce a půl máte někdo zkušenost ? Rozchodí se to nebo je to na výměnu ? A zdá se mi že blbne i sluchátko vypadávají slova a taky sem si všiml, že příjem wifi je tak o 15% horší než u 4 je to normální nebo vadnej kus ? máte někdo zkušenost ? díky
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone 5 on/off tlačítko + sluchatko + wifi
S tlacitkom zapnutia a vypnutia som mal aj ja problem, prejavil sa cca po mesiaci, na pravej strane tlacitko nefungovalo vobec, v strede ako kedy, na pravej strane normalne, reklamoval som to a mam novy telefon
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
- Host
Tak jen pro info muselo se nutnejednat o nejakej zmetek přišlo me to jak cinska kopie bylo to poškrábaný za dva dny jak 4 za dva roky no volani blblo na mistech kde je slabsi 3g a hovor vypadaval nedalo se volat a prijem wifi byl tragickej. Konečně sem měl nervy na to tel reklamovat a telefon vymenili problem s hovorama vyřešen a přijem wifi o 50 % lepsi ale furt chyta min jak 4 ta byla super mela lepsi prijem jak ipad
-
- Host
A jak dlouho si na novy telefon cekal ? ja uz ho tam mam 10 dni a stále nic uz jsem z toho na nervy ( Diky
-
- Starý pes fóra :)
Bohužel závada na on/off tlačítku je na iP5 velmi častá. Pokud je přístroj v záruce, tak rozhodně reklamovat, pokud ne, je třeba vyměnit příslušný flex kabel.
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <