iPhone 5 - problém s baterií

Odpovědět
johnnykarito

iPhone 5 - problém s baterií

Příspěvek od johnnykarito »

Ahoj,
docela dlouho jsem si tu pročítal různé příspěvky týkající se problémů s baterií, ale já mám zřejmě problém někde jinde, nevím, možná je to blbost, ale zkusím se s tím podělit, třeba mi poradíte.
Před cca 14 dny jsem si všiml, že se mi telefon vypíná při nějakých cca 15-20% baterie. Musím připojit do nabíječky a zase se telefon nabíjí od cca 15-18%, nikdy neskočí na nižší hodnotu ( dřív dokázal dojet až na 1% ).
Při plném nabití, tedy ukazatel svítí 100% se telefon asi ještě dalších 45 minut nabíjí dokud neskočí ikona označující, že je nabito.
Je tohle normální ?
Zkoušel jsem vybít, nabít - RESET. Zkoušel jsem RESTORE do továrního nastavení a nic, stále to stejné.
Na anglických fórech, jsem se dočetl, že je to snad i normální, ale mně se to moc nezdá.

Poradíte ? Nechat to tak nebo zkusit reklamaci ?
Telefon je cca 2 měsíce starý.

Díky za všechny rady :-)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iPhone 5 - problém s baterií

Příspěvek od Beavers »

Baterie se nemůže vybít na hodnotu 1%, to už by byla mrtvá. Je to vždycky tak, jak píšeš kolem 20% (alespoň u starých iPhonů). Nenechávej ji vybíjet ani na těch 20%, ale nabíjej ji, kdykoli tě to napadne. Nezničíš ji. Právě při hlubokém vybití se tento typ baterie ničí. Zřejmě jsi nečetl příspěvky o nabíjení dostatečně pozorně. Je jich tady jako máku.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

peeeto
Host
Host

Re: iPhone 5 - problém s baterií

Příspěvek od peeeto »

Podobný problem mam aj ja, môj Ip 5 sa mi vypína tiež niekedy pri 10 percentách a niekedy normálne až pri 0 percentách...

Odpovědět