Jack konektor u iphone 3gs - výměna vs přidat přes dock

Odpovědět
Blf
Host
Host

Jack konektor u iphone 3gs - výměna vs přidat přes dock

Příspěvek od Blf »

Ahoj,
trochu mi spadl iPhone, vše ok až na to, že přestal reagovat konektor na jacka, který už předtím hrál jen v některých polohách.

Když jsem koukal na výměnu, tak to vypadá dost nebezpečně - sklo jsem si vyměňoval v pohodě už tak 5x, ale tohohle se trochu bojim.

Máte s tím někdo zkušenosti? dovnitř už jsem se díval, ale věčně vypadávající konektor č.6 ani po připojení chybu nenapravil, tak mě ještě napadlo, jestli by nebylo snazší (a cenově méně náročné) pořídit přídavek, který bych píchl zespoda do docku a poslouchal tudy (podobně jako docking station, který umožňuje hrát přes dock díru).

Případně není tu někdo z Prahy, kdo by to za pár stovek spravil?
Naposledy upravil(a) rony dne ned dub 28, 2013 7:22 pm, celkem upraveno 3 x.
Důvod: edit subjectu

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Jack konektor u iphone 3gs - výměna vs přidat přes dock

Příspěvek od Tony1 »

Prve než přistoupíš k výměně konektoru a flex kabelu bych překontrolovat zdířku konektoru zda tam není nečistota. Musí být vidět bílé čidlo vlhkosti které je úplně naspod konektoru. K výměně jen dodám že zase tak těžká není jen chce postupovat opatrně a dle návodu třeba z iFixit.com a samozřejmě si pamatovat kde byl který šroubek a podložka. Jediné úskalí je v připevnění kovového uchytit na flex tam se musí zatavit dva plastové úchyty přepínače, protože spousta flexů se prodává bez tohoto úchyty.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

Odpovědět