Zdravím opět,
dával jsem do kupy starý 3gs, objednal jsem z UK kompletně osazený spodek, na který jsem připojil pouze střeva a display. Vše mi naběhlo, akorát signál je strašně slabej. Když se vypne 3g (centrum Prahy) tak paradoxně signál zesílí, ale stejně má občasné výpadky úplně do ztracena. Myslel jsem, že by to mohla být 3g anténa, ale přece jen je to nový díl a wifi (které jak se domnívám je na stejné anténě) má signál plný. Udělal jsem tedy restore, při kterém se mi povýšil OS na 6.1.6, ale problém přetrvává. Řešil jste někdo něco podobného u 3gs?
Díky!
3GS nemá signál ani po výměně antény
-
- Mírně pokročilý
3GS nemá signál ani po výměně antény
Mac Mini Late 2012 Core i5, OSX 10.9.5
iPhone 4s 64GB, JB iOS 9.0.2
-
- Moderator fóra
Re: 3GS nemá signál ani po výměně antény
WiFi anténa je nahoře, nikoli dole. Zkontroluj, zda máš propojený ten spodní díl - anténu s kovovým rámečkem, jež slouží jako zesilovač. Pravděpodobněji však už bude kántry deska. V té anténě to nebude.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Mírně pokročilý
Re: 3GS nemá signál ani po výměně antény
Děkuji, GSM anténa je propojená, ale že bude chyba na desce mě nenapadlo (spíš jsem si to nechtěl připustit). To by tím pádem bylo neřešitelné.
Nicméně děkuji!
EDIT: tak problém zřejmě nesouvisí s anténou, ale se čtečkou SIM karty. Nevím přesně jak, ale ano. Každá simka má jiný signál, a ke všemu teď se mi ani nechce simka odemknout, jako by nedokázal iP načíst její data. Má někdo zkušenost s řešením?
Nicméně děkuji!
EDIT: tak problém zřejmě nesouvisí s anténou, ale se čtečkou SIM karty. Nevím přesně jak, ale ano. Každá simka má jiný signál, a ke všemu teď se mi ani nechce simka odemknout, jako by nedokázal iP načíst její data. Má někdo zkušenost s řešením?
Mac Mini Late 2012 Core i5, OSX 10.9.5