Strata presnosti Touch ID
-
- Mírně pokročilý
Strata presnosti Touch ID
Ahojte, pouzivam iPhone 6+ od decembra. Od zaciatku som bol po prechode z iPhone 5S presnostou touch ID fakt milo prekvapeny. Oproti 5Sku sa to neporovnatelne zlepsilo, a len zriedkakedy sa mi stalo, ze mi to na prvy pokus neodomklo, no na druhy uz bez problemov. Avsak po nejakem update tusim 8.2 (neviem ale potvrdit, ci to bolo updatom) sa presnost nejak stratila. Skusal som aj nanovo vytvorit odtlacok prsta, no velmi to nepomohlo. Nemate niekto s niecim podobnym skusenosti? Do restoru bez obnovy sa mi zatial nechce ist, ale ako krajne riesenie to urcite vyskusam. Dakujem pekne za odpovede.
-
- Mírně pokročilý
Re: Strata presnosti Touch ID
Po updatu na 8.2 jsem měl taky problém s přesností TouchID, ale po posledním updatu na 8.3 je přesnost zase dobrá
-
- Mírně pokročilý
No ja mam momentalne 8.3 tiez, a nepocitil som ziadne zlepsenie.
-
- Moderator fóra
takove problemy jsem nikdy nepozoral, touch ID mi jde blbe kdyz je nejaka spina\mastnota na HB a nebo kdyz si odru polstarek prstu, ale stejnak dokud neudelas ten restore bez obnovy tak neurcis zda se jedna o SW ci HW zavadu.. ja osobne bych s tim neotalel.. komplet zalohu a obnovu udelas za 1-2 hodky podle toho kolik mas dat v iphonu..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Mírně pokročilý
Mne zlepsilo presnost snimania odtlacku, ked som dal vytvorit odtlacok noveho prsta ale zadal som znova palec. Kludne mam palec nasnimany ako tri rozne prsty.
iPhone 7 32GB, vzdy aktualny OS, nonJB
iPad Air Wi-Fi 64 GB, vzdy aktualny OS nonJB
Mac Mini late 2012, vzdy aktualny OS
Airport extreme 4.gen
iPad Air Wi-Fi 64 GB, vzdy aktualny OS nonJB
Mac Mini late 2012, vzdy aktualny OS
Airport extreme 4.gen
-
- iPhonefil
Můj prst iP6+ bere od novoty v pohodě na všech iOS. Má paní má prý problém, když má třeba vlhké prsty, ale jinak prý OK.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)