Bublinka na displaji
Bublinka na displaji
Zdravim,
z nenadani sem na displeji meho IP objevil malou bublinku mezi sklem a displejem.na netu jsem nasel ze s tim ma vice lidi problem.Apple to uznava jako konstrukcni vadu.
Mate s tim nekdo take zkusenosti?
IP mam zhruba od Brezna.Dovezenej z US.
Zkousel z Vas nekdo uplatnit zaruku na dovezeny IP?
Dik za reakce.
z nenadani sem na displeji meho IP objevil malou bublinku mezi sklem a displejem.na netu jsem nasel ze s tim ma vice lidi problem.Apple to uznava jako konstrukcni vadu.
Mate s tim nekdo take zkusenosti?
IP mam zhruba od Brezna.Dovezenej z US.
Zkousel z Vas nekdo uplatnit zaruku na dovezeny IP?
Dik za reakce.
Re: Bublinka na displaji
Příště si edituj příspěvek, když píšeš hned po sobě. Teď jsem to udělal za tebe. Jsi tady už dost dlouho. Beavers.
To je zvlastni, a nespadl Vam ci neni ve velkem vlhku? A nemuze to byt folii, pokud ji tam mate?
Edit: Neco takoveho?
http://www.engadget.com/2008/02/13/ipho ... d-trouble/
To je zvlastni, a nespadl Vam ci neni ve velkem vlhku? A nemuze to byt folii, pokud ji tam mate?
Edit: Neco takoveho?
http://www.engadget.com/2008/02/13/ipho ... d-trouble/
Presne tak,ja ji mam vice kulatejsi cca 1/3mm v levem hornim rohu.
Se zarukou Te nejspise nepotesim. Pry to funguje tak, ze musis mit u AT/T smlouvu (u iPhone 2G) a teprve pak plati zaruka 1 rok celosvetove. Jinak je Ti k nicemu...
Pripadne me prosim opravte
Pripadne me prosim opravte
Dik za info.Moc me to nepotesilo to mas pravdu.
Nevite nekdo jak se na tohle diva mistni zastoupeni applu? Protoze my jim tu delali reklamu s iphonama, ktere tu neprodavali, aby pak mohli prijit s 3g.a meli jiz od nas pripraveny trh.
Nevite nekdo jak se na tohle diva mistni zastoupeni applu? Protoze my jim tu delali reklamu s iphonama, ktere tu neprodavali, aby pak mohli prijit s 3g.a meli jiz od nas pripraveny trh.
Tak nesnesitelny problem to neni ale dost me to prekvapilo,aspon ho muzu pouzit jako vodovahu. Jen doufam ze se to nebude mnozit. Sem koukal ze novej displej stoji 3500 kdyz k tomu dam i cenu pripadne prace jsem uz na polovine ceny noveho iphona. Dik za odpovedi.
Ja mam v levem hornim rohu bublinky 2 a o kus niz 3 a horsi je, ze se postupem casu pomalicku zvetsujou, a sem tam i nejaka pribude. Jeste pred 2 mesici jsem mel jen jednu. A s iphonem zachazim velmi opatrne, nevystavuju ho zadne vlhkosti atp. Bohuzel asi fakt konstrukcni vada. Mam take ten 2G z USA.
Tak asi po roce ta bublinka zcela zmizela a je z ni takova mala neznatelna tecka.
Chce to hrat obcas hry aby se iP trochu zahral.
Tak snad to taky zmizelo i ostatnim co jsme si tu pred rokem psali.
Mejte se
Michal
Chce to hrat obcas hry aby se iP trochu zahral.
Tak snad to taky zmizelo i ostatnim co jsme si tu pred rokem psali.
Mejte se
Michal