Problém s připojením na Wi-fi.
Problém s připojením na Wi-fi.
Zdravím. Doma máme modem k počítači, který podporuje přenos Wi-fi po bytě. Tak jsem jí zapnul. Nastavil heslo a tak. Na svým iTouchi jsem tu síť vyhledal a normálně našel. Připojil jsem se. Celý první den jsem mohl libovolně surfovat na internetu. Druhý den to ale nešlo. Na síť jsem se normálně připojil, ale když otevřu Operu nebo Safari, tak mi to napíše: Připojení se nezdařilo. Nelze se připojit. Prosím, prověřte vaše nastavení. OK. Obnovim nastavení sítě ale stejně to nejde. A ve škole se na wi-fi normálně připojím, ale doma ne. Nevíte, co s tím? Budu vděčný za jakoukoli radu. Děkuju
-
- Mírně pokročilý
Re: Problém s připojením na Wi-fi.
restart routeru?
změnit šifrování wifi?
změnit šifrování wifi?
Myslíš že to bude problém s wi-fi? Nemohlo by to být něco s iTouchem a připojením na tu danou síť? Samozřejmě zkusím, co si mi poradil. Děkuji.
-
- Mírně pokročilý
tak u mě, když jsem doma, tak mám ADSL a občas se stane, že mi net nejede, tak musím restartovat router, to samé v defaultu nastavení routeru bylo šifrování, které iP neuměl, tak se to muselo změnit
ale ze zkušeností z práce vím, že první, co by měl člověk udělat pokud to nefunguje, je vypnout a zapnout už jsem několikrát přišel o několik hodin hledáním problému, který se vyřešil restartem
ale ze zkušeností z práce vím, že první, co by měl člověk udělat pokud to nefunguje, je vypnout a zapnout už jsem několikrát přišel o několik hodin hledáním problému, který se vyřešil restartem
Nějak sem to vykoumal. V nastavení modemu musím dát vždycky disable wireless lan a pak zase enable wireless lan. Jako restart akorát že zapnu a vypnu wi-fi Dobrá blbost. Ale díky
Lock. Metalgirl
Lock. Metalgirl