Displej na iPod Touch 1St Gen

Odpovědět
Vostoq

Displej na iPod Touch 1St Gen

Příspěvek od Vostoq »

Zdravím, iPod mi spadl z cca 20ti cm na zem (na zadní, hliníkovou stranu) a displej jaksi nefunguje (viz. http://img828.imageshack.us/img828/9708 ... isplej.jpg ty dvě černé tečky je bordel z kapes)

Dá se někde sehnat za NORMÁLNÍ cenu (žádnejch 1500 a podobně) displej nový?
Předem díky za odpovědi, rady a návrhy.

Miracle

Re: Displej na iPod Touch 1St Gen

Příspěvek od Miracle »

http://viewitem.eim.ebay.cz/New__LCD_Di ... 23631/item cca 300 display, 400kč poštovné ;)

a máš to i s náředím, které jinak stojí 400kč

Vostoq

Příspěvek od Vostoq »

ó díky :)
Kámoš se mi taky pokoušel něco sehnat (on je starej ebay-ista) a našel přímo z honk-kongu za 340+100 za nářadíčko.. Tak uvidím :) I tak díky za tip.
Pokud by jste věděli něco dalšího dejte určo echo (pak bude sranda to tam namontovat :D )

Miracle

Příspěvek od Miracle »

:-D no tam jestli máš 1G to nevím jak tam to je, já si nechávala vyměnit sklíčko na 2G a stálo mě to 600kč sklíčko + namontování v opravně apple v rožnově pod radhoštěm, a kamarád si opravoval na 3G display a dal za to 1500+200 poštovné

Vostoq

Příspěvek od Vostoq »

Zdravím tak displej se mi povedlo sehnat, příští týden ho budu mít doma.
Teď se chci zeptat zda li existuje v praze někdo ochotný kdo by za lehký úplateček ten displej vyměnil, na youtube jsou sice tutorialy ale nechci ipodek ještě víc dokur..it :) předem děkuji za odpovědi

PetrCBR
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrCBR »

Miracle: v Roznove je nejaka opravna Apple ?
iPhone 4 16GB Black (FW 5.1 non JB)
iPod Touch 1G 16GB (FW 3.1.3 non JB)
iPad 1G 16GB Wifi (FW 5.1 non JB)
iPod Nano 5G 16GB
iPod Video 80GB

Vostoq

Příspěvek od Vostoq »

Displej vyměněn doma na koleni... byl to boj ale stojí to za to :) iPod touch bez displeje je k hov... ničemu .)

Odpovědět