iTouch error 3194
-
- Host
iTouch error 3194
Ahoj,
Mám možnost koupit iTouch za velmi levné peníze, jelikož je v nepoužitelném stavu, ipod nelze zapnout, rosvítí se jen připojení k itunes, pokus o restore končí chybou 3194. Dokážu ten ipod nějakým způsobem opravit ? Bohužel víc informací nemám. Děkuji za odpovědi...
Mám možnost koupit iTouch za velmi levné peníze, jelikož je v nepoužitelném stavu, ipod nelze zapnout, rosvítí se jen připojení k itunes, pokus o restore končí chybou 3194. Dokážu ten ipod nějakým způsobem opravit ? Bohužel víc informací nemám. Děkuji za odpovědi...
-
- Moderatorka fóra
Re: iTouch error 3194
iPod Touch která generace? Error 3194 je spojen většinou s tím, že iTunes nemůžou kontaktovat apple server pro podpis pro nainstalování FW.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Je to 2. Generace 8gb verze
-
- Host
Tento error by měla nejspíše vyřešit úprava souboru "hosts" ve Windows. Více se o tom dozvíš zde (ve spodní části): viewtopic.php?f=129&t=33722 Mě osobně to s chybou 3194 pomohlo.
-
- Moderatorka fóra
No, ono taky záleží, jestli má ten iPod Touch uložené SHSH na saurikově serveru nebo ne. Jelikož, když je tam nemá a on má v hosts přidaný saurikův server, tak to tu chybu bude házet. Jelikož tam na saurikově serveru nic nenajde.
Otázkou je, co tam ten původní majitel s tím vyvádí. 3194 není však závažná chyba. Pokud tomu iPodu jinak nic není, tak ho klidně kup. Restore se na něm bude dát udělat, asi jen původní majitel neví, co na tom má dělat, tak se ho chce zbavit, protože si myslí, že je vadný iPod.
Přitom závada je pouze v navázání iTunes k apple serveru.
Otázkou je, co tam ten původní majitel s tím vyvádí. 3194 není však závažná chyba. Pokud tomu iPodu jinak nic není, tak ho klidně kup. Restore se na něm bude dát udělat, asi jen původní majitel neví, co na tom má dělat, tak se ho chce zbavit, protože si myslí, že je vadný iPod.
Přitom závada je pouze v navázání iTunes k apple serveru.
-
- Host
Problém je, že to občas vyhodí i nějakou hlášku 16xx, ale už neví jakou... Nevíte jestli není nějaká souvislost s 3194 a nějakou chybou 16xx ? Asi ho koupím, ale jde mi o to, abych nekoupil jen těžítko... Ale asi ikdyž se mi nepovede ho rozjet, tak ho hodím třeba na aukro a dostanu za něj +- to, co jsem do něj dal...
-
- Moderatorka fóra
Panoček se asi snažil udělat downgrade, tedy snaží se tam nahrát starší FW, když nemá zálohu SHSH u saurika, tak to hází 3194 nebo když nemá v hosts doplněn odkaz na saurikův server. No pak si ho tam asi doplnil a hází mu to tu chybu 16xx. Ta je pro downgrade typická. Na to pak slouží iREB nebo TinyUmbrella, kde oba programy vykopnou zařízení z recovery modu.
Tak se s ním domluv tak, že jak se ti podaří na svém notebooku u něj někde iPod zprovoznit, tak že si ho koupíš od něj, jestli ne, tak že mu ho necháš. Pak to rozjedeš, koupíš to levně a ten bude naštvaný.![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jinak, rozhodnutí je jen a jen na tobě. Je fakt, že tam mohl něco zvrtat anebo prostě neví, jak se dělá downgrade.
Tak se s ním domluv tak, že jak se ti podaří na svém notebooku u něj někde iPod zprovoznit, tak že si ho koupíš od něj, jestli ne, tak že mu ho necháš. Pak to rozjedeš, koupíš to levně a ten bude naštvaný.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jinak, rozhodnutí je jen a jen na tobě. Je fakt, že tam mohl něco zvrtat anebo prostě neví, jak se dělá downgrade.
-
- Host
Jenže on to prodává tak, že je nefunkční... Nemůžu mu to před očima rozjet, asi by mě zabil...
Ještě se rozhodnu, doufám že při ''opravování'' můžu čekat Vaši plnou podporu...
Ale tak nekupte to, ipod za 1000Kč který bude možná ještě fungovat a je skoro novej...
V opačném případě to bude problém, když to ten ipod nerozdejchá.... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Moderatorka fóra
Záleží jen a jen na tobě. To se musíš rozhodnout sám, jestli podstoupit to riziko s tím, že buď bude velmi šťastný majitel skoro nového iPodu za tak směšnou cenu, nebo vyhodíš tak velkou sumu jen za kus železa. Záleží z úhlu pohledu. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)