Nereaguje displej!
Nereaguje displej!
Dobrý deň
Mám Ipod touch 2gen. má cca 1 rok. Všetko fungovalo až doteraz. Zamkol som displej idem ho opetovne odomknut a displej nereaguje. Tlacidlo na odomykanie nejde presunut proste nereaguje displej a neviem co s tym moze byt. take ako hard restart alebo restore som skusal nepomohlo.
Ďakujem za rady.
Mám Ipod touch 2gen. má cca 1 rok. Všetko fungovalo až doteraz. Zamkol som displej idem ho opetovne odomknut a displej nereaguje. Tlacidlo na odomykanie nejde presunut proste nereaguje displej a neviem co s tym moze byt. take ako hard restart alebo restore som skusal nepomohlo.
Ďakujem za rady.
-
- Moderator fóra
Re: Nereaguje displej!
No, ak si neobnovoval zo zalohy, tak jedine servis
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
Bože... (sory že se vměšuju)ale to muže přestat fungovat s backup ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
-
- Moderator fóra
Protože jestli to je hardwarová chyba, tak ti backup nepomůže.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Administrator
tohle je uz 100x reseny problem prvnich displeju obecne - prestala fungovat spodni polovina telefonu (iPodu) - nic ti bohuzel nepomuze nez vymena za novy displej
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/westcoast3.jpg)
-
- Moderatorka fóra
No dotyk je digitizer, display je na zobrazování. Při nejlepším by stačil pouze ten digitizer. Pokud display je v pořádku.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
tak ten digidizer som vymenil a problem stale pretrvava.. neviete ako ta inak riesit.. je mozne ze ten novy digidizer by mohol byt pokazeny??