ipod touch 3g vs 4g
ipod touch 3g vs 4g
Dobrý den, právě jsem prodal svůj ipod touch 2g 32gb a něco mě táhne, abych si koupil ipod touch.Momentálně jsou levnější 3g přístroje, má smysl si ho koupit nebo počkat chvilu než zlevní 4g ? A ještě 4g 8gb má vnitřnosti stejný jako 32gb ? U 3g tomu totiž tak není. Díky moc za rady ...
-
- Host
Re: ipod touch 3g vs 4g
jo 4g 8gb je stejně výkonný
já bych asi šel do ipod touch 3g,protože je svižnější u her(ne najíždění,ale hraní),protože nemá retinu,a ipod sa nemusí tolik snažit-z vlastní zkušensosti má hraní her větší FPS na 3g než 4g,ikdyž má 4g o 200(ted nevím možná 400)mHz silnější,jinak je stejný jako 3g
já bych asi šel do ipod touch 3g,protože je svižnější u her(ne najíždění,ale hraní),protože nemá retinu,a ipod sa nemusí tolik snažit-z vlastní zkušensosti má hraní her větší FPS na 3g než 4g,ikdyž má 4g o 200(ted nevím možná 400)mHz silnější,jinak je stejný jako 3g
-
- Host
Jestli jsi měl Touch 2g tak s třetí generací si až tolik nepřilepšíš. Raději bych koupil rovnou 4g protože má pár věcí navíc, jako je větší rozlišení displaye, kameru s foťákem, větší výdrž baterie, mikrofon a gyroskop. Možná jsem ještě na něco zapomněl.
No 8Gb iTouch 4 musi mit logicky stejny vnitrnosti jako vetsi brachove - uz jenom kvuli Retina displeji. Byl by naprostej nesmysl davat vetsi displej se stejnym procakem.
To je zajimavy Moje osobni zkusenost je presne opacna. 4. generace ma A4 chip s 1 GHz coz je o 333MHz vic nez u 3G. A zrovna u her se to dost projevi, zatim jsem se opravdu nesetkal s tim ze by nektera hra bezela na 3g rychleji, krom Dungeon Hunteru 2, u kteryho jsou crashe zaseky a nenactene textury na dennim poradku.
Zalezi na tvych vlastnich preferencich. Pokud ti staci poslech hudby, obcasne surfovani po Wi-Fi a vyrizovani emailu, nepotrebujes nejnovejsi generaci. Ale to bys asi neprodaval staryho iPoda
Osobne bych sel do iTouche 4 na tvem miste. Pokud casto pouzivas nejruznejsi aplikace, tak se to hodi - nejmene dve dalsi verze iOS budes mit bezproblemove se vsim vsudy. Jestli jsi k tomu rad hrajes tak je to jednoznacny - touhle dobou uz ruzne hr na iTouchovi 2g a iPhonu 3g vubec nerozjedes.
Je to hlavne na tobe. Zalezi i na tom jak moc chces usetrit, ale nemyslim si ze ty cenove rozdily u iPoda jsou zrovna tak vyrazne.
To je zajimavy Moje osobni zkusenost je presne opacna. 4. generace ma A4 chip s 1 GHz coz je o 333MHz vic nez u 3G. A zrovna u her se to dost projevi, zatim jsem se opravdu nesetkal s tim ze by nektera hra bezela na 3g rychleji, krom Dungeon Hunteru 2, u kteryho jsou crashe zaseky a nenactene textury na dennim poradku.
Zalezi na tvych vlastnich preferencich. Pokud ti staci poslech hudby, obcasne surfovani po Wi-Fi a vyrizovani emailu, nepotrebujes nejnovejsi generaci. Ale to bys asi neprodaval staryho iPoda
Osobne bych sel do iTouche 4 na tvem miste. Pokud casto pouzivas nejruznejsi aplikace, tak se to hodi - nejmene dve dalsi verze iOS budes mit bezproblemove se vsim vsudy. Jestli jsi k tomu rad hrajes tak je to jednoznacny - touhle dobou uz ruzne hr na iTouchovi 2g a iPhonu 3g vubec nerozjedes.
Je to hlavne na tobe. Zalezi i na tom jak moc chces usetrit, ale nemyslim si ze ty cenove rozdily u iPoda jsou zrovna tak vyrazne.
-
- Moderatorka fóra
Jelikož přecházíš z 2G, tak určitě jdi rovnou do 4G. Do 3G v tvém případě nemá už smysl. Máš lepší rovnou skočit do nejnovější generace.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
Navíc 3G 8GB je na tom s vnitřkem stejně jako iPhone 3G, takže už je na něm iOS4 dost ořezaný (nejde tapeta v menu a tak...) a iOS5, který dle zvyku bude asi někdy v červnu na něj nejspíš vůbec nepůjde. Takže kupovat něco co je rok a půl starý a rychle se to stává vykopávkou je dost nesmysl...
iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB
trošku ťa opravím:
iPhone 3G nie je taký výkonný ako iPod touch 2g (8GB)
majú rozdielny procesor: iPhone 3G- 412 MHz a iPod touch 2G- 533 MHz
ten rozdiel dosť vidno pri hrách, mám odskúšané..
korman25: gyroskop je niečo ako akcelerometer ale je o niečo presnejší..najlepšie je keď máš v iPhone obe súčiastky
iPhone 3G nie je taký výkonný ako iPod touch 2g (8GB)
majú rozdielny procesor: iPhone 3G- 412 MHz a iPod touch 2G- 533 MHz
ten rozdiel dosť vidno pri hrách, mám odskúšané..
korman25: gyroskop je niečo ako akcelerometer ale je o niečo presnejší..najlepšie je keď máš v iPhone obe súčiastky
-
- Host
Lentilek2 píše:jo 4g 8gb je stejně výkonný
asi jsi nikdy nedrzel ipod touch 4.generace v ruce vubec totiz nevis,o cem mluvis retina je 4x lepsi,jak display u 3G,ma 4x vetsi rozliseni...procesor ma 1GHz,takze vetsi,nez u 3G 32,64Gb verze..a celkove je rychlejsi ipod Touch 4G nez ipod touch 3G 32,64Gb...sam mam ipod Touch 4G 32Gb a je uplne jinde,nez ipod Touch 3G 32Gb,ktery jsem mel doposud,takze vim,o cem mluvim...nejlepsi jsou vzdycky spekulace..to mam nejradsi ipod 4.Gen ma navic gyroskop,coz je presnejsi,nez akcelometr,ma HD kameru,fotak,ale hlavne ten display je naprosto uzasny a nevidis tam zadne kosticky,jak u nizsich ipodu/iphonu,je to diky tomu rozliseni.takze urcite bych sel do 4.Generace ipodu,nez do 3. ..
kdyz vezmu v potaz hry...3G a 4G..tam jdou videt rozdily,..Retina display u ipod Touch 4G je peknejsi a vykresli ciste barvy bez takovych kosticek,kdyz se podivas u 3G bliz na display a ta tisicovka,co das navic,oproti 3G je uplne zanedbatelne,kdyz si vezmes,co tim ziskas navic oproti 3G..tot ma OSOBNI zkusenost.
A tys asi nikdy nečetl pravidla fóra, co? Takže ani ty nejsi dokonalý, jako nikdo z nás. Ale k tomu se můžeš přiblížit tím, že budeš respektovat to, co ti bylo řečeno v pravidlech. Pak bys nezvolil barevné písmo, ale dodržoval bys defaultní. Upravil jsem to a příště ti dám vrování. Souhlasíš? Beavers.