Folie na iPod Touch 4G

Odpovědět
Black Storm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Folie na iPod Touch 4G

Příspěvek od Black Storm »

Caute.Mam novy ipod a kupil som si tuto foliu:
http://www.westech.sk/?cls=stoitem&stiid=31126
,ale je uplne otrasna.Je pravda,ze nezanechava odtlacky,ale na slnku vobec nevidno display a naviac uplne rozmazava obraz.Vyzera skoro horsie ako na starom iPode.
Chcem sa opytat tych,co maju iPT 4G,ze ake folie maju.Chcem si kupit inu,lenze na slovensku sa dostanem asi iba k Belkin ClearScreen?.Mate niekto skusenosti?

Marty1703

Re: Folie na iPod Touch 4G

Příspěvek od Marty1703 »

hele na otazku, co mam na iphone 4 za obal, odpovidam ze jsem zkousel Zagg a to se mi moc nelibilo, pak jsem investoval do obalu plastoveho a taky nic moc, a nakonec sem zustal u stare dobre ponožky na iphona :) sice bez folie, ale display se ti v ponožce nepoškrábe a když ho vytáhneš mužeš si ho ihned očistit a zahrat :) a žádný problém s bublinkami pod folii :) a jeste k tomu se ti display tak blbe neleskne, protože tam nemas folii :D ;) muj nazor ;)

ipod touch 8gb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ipod touch 8gb »

podla mna je folia zbytocna lebo ja som dislpley mal uz vselikde ale nemam ani skrabancek,,

kamen911
Host
Host

Příspěvek od kamen911 »

Denně používám iPod již více než dva roky a za tu dobu se mi na něm objevili dva škrábance. Snažím se k němu chovat slušně, ale jelikož jsem nikdy nepoužíval žádnou folii ani obal a nosím ho různě po kapsách, občas i s jinými předměty, tak se není až tolik čemu divit. Myslím si, že bude stači používat nějaký obal, nebo ponožku jak zmiňoval Marty a iPod bude v bezpečí.

Black Storm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uz mam Belkin Clear Screen a mam za 6? 3 folie :).Ja tiez zachadzam s ipodom setrne,ale istota je istota.

georgeoldman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od georgeoldman »

Sháním také Belkin folii na iPod Touch 4, mám tyto folie na iPhone plus iPad, jsou vynikajici, kdes ji koupil? prohledal jsem i Belkin web, je tam "coming soon" :)
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express

Black Storm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ja som si ich objednal z qcomp.sk a prisiel som si na predajnu po nich.Su velmi dobre.Ale neviem ci zasielaju aj do zahranicia.

mart

Příspěvek od mart »

Taky mám iPoda 4 a folii sem kupoval od GECKO a nemůžu si ji vynachválit...
Je fak že nechává stopy po prstu ... ale jinak je uplne čisě průzračná a var perfekne sedí ... jistota je jisota ...

Romik
Host
Host

Příspěvek od Romik »

Na displeji nemam ziadnu foliu. Naco ? Pokial viem da sa dost tazko poskriabat. A zozadu mam nalepenu foliu z papiernictva ktora povodne sluzi na tvorbu nalepiek. Primerane lepi (nebojim sa zeby tam zostal volaky flak ako ked strhnete nalepku. Snad viete co myslim). Mam ju nalepenu presne tam odkadial sa dotyka iPod ked je polozeny na rovnom povrchu. A je to v pohode. A pouzivam este normalny kozeny obal.

Odpovědět