iPod po zmáčknutí vpravo dole praská
-
- Host
iPod po zmáčknutí vpravo dole praská
Zdravím,
už delší dobu vlastním iPod Touch 2G (záruku má do dubna), jenže jsem si nedávno všiml nepěkné věci a tou je to, že když iPod zmáčknu zprava dole vedle home buttonu, tak se mírně prohýbá display a přitom praská, no prostě dělá takový blbý zvuk (a docela nahlas)... tak jsem se chtěl zeptat, zdali to má cenu reklamovat, aby mi to vůbec uznali, protože tam mám JB a musel bych dělat restore a jestli mi to už uznají, tak jestli mi iPod vymění za novější generaci, nebo dostanu zase 2Gčko?
Děkuji za odpovědi...
už delší dobu vlastním iPod Touch 2G (záruku má do dubna), jenže jsem si nedávno všiml nepěkné věci a tou je to, že když iPod zmáčknu zprava dole vedle home buttonu, tak se mírně prohýbá display a přitom praská, no prostě dělá takový blbý zvuk (a docela nahlas)... tak jsem se chtěl zeptat, zdali to má cenu reklamovat, aby mi to vůbec uznali, protože tam mám JB a musel bych dělat restore a jestli mi to už uznají, tak jestli mi iPod vymění za novější generaci, nebo dostanu zase 2Gčko?
Děkuji za odpovědi...
iPhone 6S Plus 64GB
MacBook Air 13" 2015
iPhone 5 16GB
iPhone 4 8GB JB (evasi0n)
iPhone 3G 8GB JB (redsn0w)
iPod Touch 2G 8GB JB (redsn0w)
MacBook Air 13" 2015
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPod po zmáčknutí vpravo dole praská
řešením je na to tak nemačkat... Já když zmáčknu kalkulačce na displej tak jí to taky vadí...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Senior uživatel
Na co jim bude znát co máš v iPhonu dones jim to tam vybité....
iPhonem si nijak nemanipuloval(co se týče hardweru),takže by ti to uznat měli...
iPhonem si nijak nemanipuloval(co se týče hardweru),takže by ti to uznat měli...
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
-
- Host
Skoty: takže ho mám vybít a nechat tam JB a všechno? Co když se to nějak zjistí? Přijdu přece o záruku né? ...no a pak je tady další problém a to, že mě už ten iPod jednou měnili a vyměnili za jinej, ale taky 2G, jenže s jiným sériovým číslem, takže já teď vlastně nemám ani krabičku od tohodle, mám to prostě v tý starý se starým s. číslem.
iPhone 6S Plus 64GB
MacBook Air 13" 2015
iPhone 5 16GB
MacBook Air 13" 2015
-
- Senior uživatel
Pokud dodáš "papír" o výměně iPodu bez krabičky tak by to mělo být v pořádku.
z Vybitého iPodu,který nejde zapnout JB nezjistí a pro jistotu kdyby si chtěli prohlédnout jak se Displej chová při zapnutém iPodu a chtěli to zapnout (s vlasní nabíječkou) není to těžké si nastavit heslo na Lock screenu.....
Jak funguje displej vyzkouší a hrabat se ti v něm nebudou.......
Pokud samozřejmě nemáš na LOCK Screenu něco vyditelného Jailbreakem....
z Vybitého iPodu,který nejde zapnout JB nezjistí a pro jistotu kdyby si chtěli prohlédnout jak se Displej chová při zapnutém iPodu a chtěli to zapnout (s vlasní nabíječkou) není to těžké si nastavit heslo na Lock screenu.....
Jak funguje displej vyzkouší a hrabat se ti v něm nebudou.......
Pokud samozřejmě nemáš na LOCK Screenu něco vyditelného Jailbreakem....
-
- Starý pes fóra :)
Právní poznámka: s JB by neměl být problém, protože ten nesouvisí s tím reklamovaným HW problémem (těžko by ti třeba limera1n poškodil iPhone).
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Host
No jo, jenže já nemám ani žádnej papír, prostě mi to vyměnili a nic mi k tomu novýmu iPodu nedali... jen mám prostě starej paragón od toho starýho iTouche, kde je ale napsaný sériový číslo (na ten starej), takže já nemám jak dokázat, že mi ho vyměnili za tenhle chápeš?
iPhone 6S Plus 64GB
MacBook Air 13" 2015
iPhone 5 16GB
MacBook Air 13" 2015
-
- Senior uživatel
Pokud to budeš reklamovat v Seriozním obchodě určitě v Počítači budou mít zapsané udaje o výměně tvého iTouche pod tvým jménem....
Určitě si musel ají něco podepisovat ne?
Nechápu.....,ale měli by ti to vyměnit ají bez "papíru" pokud je to seriozní obchod.....
Určitě si musel ají něco podepisovat ne?
Nechápu.....,ale měli by ti to vyměnit ají bez "papíru" pokud je to seriozní obchod.....
-
- Host
Jak by mi to mohli vyměnit jen tak bez papírů? Přece když už máš po záruční době, tak si to musíš zaplatit ne?
...jinak reklamoval jsme to přes "Český servis", možná to znáš... berou tam spoustu značek, včetně Applu... a myslím, že jsem ani nic nepodepisoval... už je to dýl, nepamatuju si to... mám teda iPod normálně zabalit a stavit se tam a říct jim, co se mi s tím stalo?
...jinak reklamoval jsme to přes "Český servis", možná to znáš... berou tam spoustu značek, včetně Applu... a myslím, že jsem ani nic nepodepisoval... už je to dýl, nepamatuju si to... mám teda iPod normálně zabalit a stavit se tam a říct jim, co se mi s tím stalo?
iPhone 6S Plus 64GB
MacBook Air 13" 2015
iPhone 5 16GB
MacBook Air 13" 2015
-
- Senior uživatel
Fizzy píše:už delší dobu vlastním iPod Touch 2G (záruku má do dubna)
Citují tvůj příspěvek.
Psal si, že v Záruce ještě je.Pokud ti nedali papír o reklamaci tak je to jejich chyba,ale měli by to mít někde zapsané v PC (nebo v sešitě ) a měli by ti to vyměnit.....
-
- Host
No, v záruce pořád je.... ale s tím papírem o reklamaci nevím, možná, že mi ho fakt dali a já ho třeba vyhodil... to už jsem pak v tom případě v pr... žejo? ..ale i tak to je divný, protože když mi dali novýho iPoda, tak vlastně záruku musím mít furt... tak co mám teda teď dělat?
iPhone 6S Plus 64GB
MacBook Air 13" 2015
iPhone 5 16GB
MacBook Air 13" 2015
-
- Senior uživatel
Ještě jednou....... Většina firem co něco prodávájí,reklamují,vyměnují,kupují....si vedou seznam věcí co se prodal,raklamoval,koupil,vyměnil........
Když tam naslušno příjdeš tak by to tam mělo být na tvé jméno psané i s reklamací.......
Když tam naslušno příjdeš tak by to tam mělo být na tvé jméno psané i s reklamací.......
-
- Host
Fajn, díky moc za rady, zabalím to se vším co jsem k tomu dostal, bloknu si display heslem a odnesu jím to tam... snad to vyjde..
iPhone 6S Plus 64GB
MacBook Air 13" 2015
iPhone 5 16GB
MacBook Air 13" 2015
-
- Host
Sry, že tak pozdě, ale iPod mi vyměnili ..nevím teda, jestli celej, ale má vyměněnej display a zadní kryt (nepoškrábanej)... udělal jsem ještě radši RESTORE.. takže v pohodě, problém vyřešen!
iPhone 6S Plus 64GB
MacBook Air 13" 2015
iPhone 5 16GB
MacBook Air 13" 2015
-
- Senior uživatel
Ok jsem rad že se to vyřešilo myslím že se to muže zamknout.....
OK. Beavers.
OK. Beavers.