Nike+
Nike+
Zdravim. Hledal jsem tady na foru ale odpověď jsem nenašel.
Tak se chci zeptat. Mam Ipod 2G (8GB) když bych chtěl Nike+ musím si koupit celou sadu tudíž:
http://www.dtpobchod.cz/nike-ipod-sport-kit_d17376.html
Nebo stačí si pořídit pouze senzor:
http://www.xonet.cz/378-nike-plus-ipod-bezecky-snimac-vzdalenosti.html
nedávej linky do code! viz pravidla fóra. toncek
Tak se chci zeptat. Mam Ipod 2G (8GB) když bych chtěl Nike+ musím si koupit celou sadu tudíž:
http://www.dtpobchod.cz/nike-ipod-sport-kit_d17376.html
Nebo stačí si pořídit pouze senzor:
http://www.xonet.cz/378-nike-plus-ipod-bezecky-snimac-vzdalenosti.html
nedávej linky do code! viz pravidla fóra. toncek
-
- Mírně pokročilý
Re: Nike+
ja mam taky isty pod a idem do nastavenia a tam posledne mam nike+ zapnem a na ploche uz mam ikonku
Boty ti stačí tvoje, ale předtím než si tu "blbost" budeš pořizovat, přečti si tuhle recenzi:
http://macblog.sk/recenzie/prakticky-test-nike+-po-550-km-behu-a-pouzivania-2054.html.
Jestli to s běháním myslíš vážně, kup si raději nějaký profi sporttester (např. Polar apod.).
http://macblog.sk/recenzie/prakticky-test-nike+-po-550-km-behu-a-pouzivania-2054.html.
Jestli to s běháním myslíš vážně, kup si raději nějaký profi sporttester (např. Polar apod.).
-
- Moderator fóra
Jirkus píše:Jestli to s běháním myslíš vážně, kup si raději nějaký profi sporttester (např. Polar apod.).
Já mám běhání taky pouze jako zábavu a pohybovou aktivitu, ale mám jeden problém, nedokážu se k tomu pravidelně přinutit. V tomle by mi právě Nike+ podle mě pomohl - možnost ukládat si informace o uběhnuté vzdálenosti, porovnávat se s ostatními a vidět nějaký pokrok je přesně to co by mě přinutilo vyběhnout i příště.
Koukal jsem nyní i na ty Polary a musím říct, že cenově je to někde jinde, pokud to má mít i krokoměr, což je volitelné příslušenství. Navíc nevím, jak je to tady s komunikací s počítačem, zda lze také někde na webu či v aplikaci sledovat uběhnuté vzdálenosti a statistiky. Co se mi na nich naopak libí je měření tepu, což bych naopak přivítal.
Tak jedním řešením může být nějaký levnější sporttester + Nike+ na statistiky, porovnávání atd. Tady je problém, že můj iPhone 2G Nike+ nepodporuje, takže bych si musel koupit ještě iPod (nebo počkat na nový iPhone ) a už mám podobnou cenu jako nějaký lepší a vším potřebným vybavený sporttester.
Ty něco takového používáš?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
Měl jsem období, kdy jsem si všechno přesně měřil a zaznamenával. Z toho období mám sportester Polar SX-625 (hodinky + hrudní pás + snímač na běh + snímač na kolo + SW Polar, vyhodnocující veškeré aktivity + SW Kettler pro programování rotopedu a simulace Tour de France 2004 ) Dokonce jsem si v excelu (pomocí maker a VBA) vytvoril docela sofistikovanou aplikaci, která mne to měření vyhodnocovala a umožnovala různé statistiky včetně grafického znázornění.
Nakonec jsem zjistil, že (krom pochopení vytváření maker a jednoduchého "programování" ve VBA) tohle všechno měření zabírá spoustu času a celý proces jsem zjednodušil tak, že jsem se na celé měření vyflákl.
Dokonce bych řekl, že je to i lepší, protože kromě toho zdržení s měřením, se v určité fázi přestaneš zlepšovat, a když to "nezlepšování se" nevidíš na těch grafech, můžeš v pohodě "trénovat" dál (aspoň umne to tak funguje).
Návyk (a pevnou vůli) si vytvoříš tím, že si řekneš, že to uděláš (a uděláš to!) a ne, že budeš závislý na nějaké krabičce.
Ale ber to tak, že jsem jenom amatér.
Profik, který běží nějaký závod ten budík bezpodmínečně potřebuje (aby nezadřel motor).
Nakonec jsem zjistil, že (krom pochopení vytváření maker a jednoduchého "programování" ve VBA) tohle všechno měření zabírá spoustu času a celý proces jsem zjednodušil tak, že jsem se na celé měření vyflákl.
Dokonce bych řekl, že je to i lepší, protože kromě toho zdržení s měřením, se v určité fázi přestaneš zlepšovat, a když to "nezlepšování se" nevidíš na těch grafech, můžeš v pohodě "trénovat" dál (aspoň umne to tak funguje).
Návyk (a pevnou vůli) si vytvoříš tím, že si řekneš, že to uděláš (a uděláš to!) a ne, že budeš závislý na nějaké krabičce.
Ale ber to tak, že jsem jenom amatér.
Profik, který běží nějaký závod ten budík bezpodmínečně potřebuje (aby nezadřel motor).
-
- Moderator fóra
Já jsem taky jenom amatér a ještě k tomu stále jen občasný běžec
Vidím, že jsi těch krabiček měl požehnaně No, tak asi ještě uvidím zda něco pořídím nebo ne. Minimálně na zkoušku by se mi to líbilo, ale nemíním do toho investovat, aby to pak leželo někde v šuplíku.
Vidím, že jsi těch krabiček měl požehnaně No, tak asi ještě uvidím zda něco pořídím nebo ne. Minimálně na zkoušku by se mi to líbilo, ale nemíním do toho investovat, aby to pak leželo někde v šuplíku.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Host
Jirkus píše:Nedovolil bych si tě poučovat, ale lepší je najít lidi co taky běhaj a začít běhat s nimi. TO je ta nejlepší motivace na světě.
Nike+ jsou podle mne vyhozené peníze.
je problem najst cloveka, ktoremu vyhovuje rovnaky styl, tempo ... behu. Uz len to je pre mna motivacia kupit nieco podobne(len neviem, ci sporttester, alebo nike+).
behavam dost pravidelne a vacsinou dlhsie vzdialenosti, nebude to mat z dlhodobeho hladiska (jemne otrasy) dopad na jednotlive casti iphonu?
-
- Starý pes fóra :)
Nike+ je v Settings a skroluj celkom dole. Tam si to zapni a potom sa ti zobrazi aj na springboarde.
Nike+ je v iPhone 3GS a v iPodoch Touch (no neviem od ktorej verzie)
V iPhone 3G to nenajdes!
Nike+ je v iPhone 3GS a v iPodoch Touch (no neviem od ktorej verzie)
V iPhone 3G to nenajdes!
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Starý pes fóra :)
Nie nepojde.
http://www.apple.com/support/nikeplus/ Co myslis naco su stranky apple.com?
Funguje to s iPodmi a iPhone 3GS ma zabudovany chip v sebe.
Requirements
- iPod nano, iPod touch (2nd generation), or iPhone 3GS
- Nike+ shoes
- iTunes 9.0 or later (available via free download)
- A Mac with a USB 2.0 port and Mac OS X version 10.3.9 or later; or a PC with a USB 2.0 port and Windows 2000 (SP4) or XP Home or Professional (SP2)
- Internet access and a free Nike.com account
http://www.apple.com/support/nikeplus/ Co myslis naco su stranky apple.com?
Funguje to s iPodmi a iPhone 3GS ma zabudovany chip v sebe.
Requirements
- iPod nano, iPod touch (2nd generation), or iPhone 3GS
- Nike+ shoes
- iTunes 9.0 or later (available via free download)
- A Mac with a USB 2.0 port and Mac OS X version 10.3.9 or later; or a PC with a USB 2.0 port and Windows 2000 (SP4) or XP Home or Professional (SP2)
- Internet access and a free Nike.com account
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
- McJobs
- Pokročilý uživatel
hanz12 píše:Tak ten chip v sobě nemá ani iPod nano, ne?! Takže když koupí vysílač jako k iPodu nano tak by to jít mělo, nebo se pletu?
Vstavaný čip pre Nike+ majú len tieto zariadenia: iPod nano 4G, iPod touch 2G/3G a iPhone 3G S... Ku všetkým ostatným modelom iPodov/iPhonov je potrebne dokupiť externy príjmač, ktory sa pripaja do systemoveho konektoru
Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
-
- Mírně pokročilý
Nevíte někdo, kde v iTunes nastavím k jakému profilu na nikeplus.com se mi mají výsledky synchronizovat? Je tam pouze volba automaticky synchronizovat s nikeplus.com, ale netuším kam to ty data pošle, když mu nezadám můj profil. Dík
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Host
Zdravim mam dotaz k NIke+
s cidlem jsem uz nabehal asi 200km, pak jsem ale muzel resetovat telefon a vymazala se mi data z iphonu. Na serveru Nike samozrejme na mem uctu zustala vsechna data. Potreboval bych poradit jak dostat se serveru data zpet do telefonu, pokud to nejak jde. Myslel jsem ze ubehnu novou trat a pri synchronizaci na server se vse obnovi, ale v telefonu mam jen jeden posledni udal. Diky za pomoc. Crabik
s cidlem jsem uz nabehal asi 200km, pak jsem ale muzel resetovat telefon a vymazala se mi data z iphonu. Na serveru Nike samozrejme na mem uctu zustala vsechna data. Potreboval bych poradit jak dostat se serveru data zpet do telefonu, pokud to nejak jde. Myslel jsem ze ubehnu novou trat a pri synchronizaci na server se vse obnovi, ale v telefonu mam jen jeden posledni udal. Diky za pomoc. Crabik
-
- Mírně pokročilý
Už to zde v tomto tématu někdo nakousnul ale nikdo mu neodpověděl. To určitě nebudete vědět, ale myslet si o tom můžete své a váš názor mě právě zajímá.
Co si o tomto myslíte? Dnes jsem se stal majitelem senzoru nike+ a používat ho budu na iPhone 4. Myslíte si, že bych měl mít strach z jemných a pravydelných otřesů iPhonu v kapse?
behavam dost pravidelne a vacsinou dlhsie vzdialenosti, nebude to mat z dlhodobeho hladiska (jemne otrasy) dopad na jednotlive casti iphonu?
Co si o tomto myslíte? Dnes jsem se stal majitelem senzoru nike+ a používat ho budu na iPhone 4. Myslíte si, že bych měl mít strach z jemných a pravydelných otřesů iPhonu v kapse?
iPhone 4 16GB Black O2 CZ
iPhone 5s 32GB Gold O2 CZ
Apple WATCH Sport
MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
Apple WATCH Sport
MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
- rony
- Klub čistého iOS
nie. len prudke narazy.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
Děkuji za odpověď ( Za rychlou )
Ještě bych chtěl dodat, že i iPhone 4 má přijímač vestavěný a prodavač v brněnském iStyle byl tak ochotný, že mi podle výrobního čísla vyhledal nejčerstvější senzor, aby déle vydržel, jelikož se nedá baterie vyměnit. Takže pokud mohu poradit, chtějte v obchodech nejčerstvější senzor a né ty, co jsou v regálu delší dobu. Senzor vám může o nějaký pátek navíc vydržet.
Ještě bych chtěl dodat, že i iPhone 4 má přijímač vestavěný a prodavač v brněnském iStyle byl tak ochotný, že mi podle výrobního čísla vyhledal nejčerstvější senzor, aby déle vydržel, jelikož se nedá baterie vyměnit. Takže pokud mohu poradit, chtějte v obchodech nejčerstvější senzor a né ty, co jsou v regálu delší dobu. Senzor vám může o nějaký pátek navíc vydržet.
iPhone 4 16GB Black O2 CZ
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
-
- Mírně pokročilý
asi ten miCoach