nejde restore!

Odpovědět
Mikve

nejde restore!

Příspěvek od Mikve »

Zdravim.. Poradte mi prosim co mam delat kdyz potrebuji Restore na iPod a hodi mi to chybu
> The ipod could not be restored. an unknown error occurred (3001)..
Jsem uz bezradnej :(

jirka.rouzi

Re: nejde restore!

Příspěvek od jirka.rouzi »

error 3001 tu byl již mnohokrat řešen,je to chyba XPeček,jdi na PC z vistama popř. Win 7 :)

ipod touch 8gb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ipod touch 8gb »

pomoze len ini pc

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Zdravím všecky.
Mám dotaz ohledně restore.Konkrétní odpověď k mému problému sem tu nenašel,většinou se týkaly erorů.
iP mi začal dělat chyby,tak jsem chtěl udělat restore,vše probíhalo v pořádku do doby kdy se proužka instalace software na iP zasekla asi ve dvou třetinách a už asi hodinu čekám že se pohne dál a ono nic.
Chyby a ani erory to nevykazuje a na PC iTunes taky stále čeká a nic.
Mám Winy 7 64-bit,tohle se mi nikdy nestalo,zdá se mi jakoby se ztrácelo spojení mezi PC a iPhone ale jak říkám,chyby zatím žádné.

Věděl by mi někdo poradit co a jak?

Díky předem.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

No a zkoušel jsi jiný kabel, jinou zdířku USB? Popřípadě jiný počítač, jestli tam to dělá taky? Nejdřív bych vyzkoušela tyto varianty, ono totiž může být někde HW chyba, otázkou je teď kde. Jestli v PC nebo v iPhonu.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Už jsem vyzkoušel i kabel ale i jinou zdířku a zatím nic,mám tu ještě jeno PC ale jsou na něm Win XP a tak nevím jestli na něm restore půjde když všude tady píšou že XP to nepodporují.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Třeba zkusit, měla jsem pc do loňského listopadu s xp SP3 a jelo mi to. Při nejhorším ti to vyhodí chybu 3001. Potom by bylo dobré zkusit ještě nějaké jiné pc. Ono fakt může být chyba v HW pc nebo iPhonu. Jakmile zjistíš, že ti to nejde ani na dalším pc s win 7, vista, tak chyba bude v iPhonu.

EDIT: Ještě zkoušel jsi i restore z DFU modu? Taky to nedoinstalovalo v iPhone?
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne ned čer 06, 2010 9:06 pm, celkem upraveno 1 x.

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Určitě zkusím a dám vědět,zatím díky.

Edit: Takže chyba byla asi na straně mého PC s Win 7 64-bit,Restore na druhém PC s Win XP PRO proběhlo v naprostém pořádku,díky za spolupráci.

Mikve

Příspěvek od Mikve »

Nejde to proste.. Pripojim iPoda.V iTunes mi to hodi chybu "iTunes has detected an iPod in recorvery mode. You must restore this iPod before it can be used with iTune."... Pote dam tedy to RESTORE. Neco mi tam zacne nabihat "Extracting software..." a ani ne po minute to padne, hodi to chybu "The iPod could not be restored. An unknown error occurred (3001)." a to je pak vse...

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Však tu výše psal jeden, že to je chyba, která vyskakuje na operačním systému win XP! Udělej restore na počítači s jiným operačním systémem např. Vista nebo Win 7.

Mikve

Příspěvek od Mikve »

to uz jsem zkousel a hazi mi to tam tu samou chybu :(

ipod touch 8gb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ipod touch 8gb »

aj na viste aj na 7 ti vykakuje chyba?to by nemalo robit ,treba skusit este ini pc aj xp ,,na niektorych xp sa da spravit restore

mates2000

Příspěvek od mates2000 »

Mam dotaz podarilo se to rozchodit mam stejny problem mam iphone v "iTunes has detected an iPod in recorvery mode. You must restore this iPod before it can be used with iTune win7 a nelze udelat restore pokazdy to hodi stejnou chybu ??????????
Diky za radu

Odpovědět