ipod touch 1g...sluch.
ipod touch 1g...sluch.
ahoj,,,,mam touch 1g 2.2.1, a najednou mi prestal reagovat se vsema sluchatkama, ani zvuk ...a jeste mam jeden problem ,pri upgradu itunes mi to pise nakej problem s windows uprage package, a kvuli tomu mi asi ani itunes nanabizi upgrade na 3.1.3 ...co stim?
-
- Starý pes fóra :)
Re: ipod touch 1g...sluch.
Zkontroluj zdířku sluchátek zda tam nemáš nějaké smetí, dále v nastavení zkontroluj omezení hlasitosti, následně Restore, pokud toto nepomůže hw problem uvnitř iPodu. K popisu aktualizace uved podrobnosti, popis z tvé strany v podobě "nakej problem s windows uprage package" je nedostatečný.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Moderatorka fóra
Ještě jakou máš verzi iTunes? Stáhni si tu nejnovější iTunes 10. Jestli máš moc staré iTunes, tak ty ještě 3.1.3 FW neznají.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-- a to mam nejnovejsi verzi itunes........a dokonce jsem ted zjistil , ze pri zapnuti pocitace mi vyskoci error s nadpisem syncerror.exe...dalsi podrobnosti nemam ...jen pri instalaci mi to psalo jakysi problem jak jsem psal ale presto se itunes nainstalovali
-
- Moderatorka fóra
Zkus stáhnout firmware 3.1.3 pro iPod 1G z těchto stránek http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
Potom klasicky držet na klávesnici shift+ a v iTunes kliknout na restore zkus iPoda restornout na tento firmware. Dej vědět, jestli ti to šlo.
Ono ti to tam na tom prvním obrázku hlásí, že FW 2.2.1 je nyní aktuální verzí, což je hovadina. Aktuální je 3.1.3
Jinak, znovu nainstalovat iTunes tě napadlo? Jak spustíš instalačku, tak by ti měl nabídnout repair možnost, tak na to klikni. Jo a windows máš 32 nebo 64 bitové? Dle toho pak musíš mít i verzi iTunes 32 nebo 64 bitové.
Potom klasicky držet na klávesnici shift+ a v iTunes kliknout na restore zkus iPoda restornout na tento firmware. Dej vědět, jestli ti to šlo.
Ono ti to tam na tom prvním obrázku hlásí, že FW 2.2.1 je nyní aktuální verzí, což je hovadina. Aktuální je 3.1.3
Jinak, znovu nainstalovat iTunes tě napadlo? Jak spustíš instalačku, tak by ti měl nabídnout repair možnost, tak na to klikni. Jo a windows máš 32 nebo 64 bitové? Dle toho pak musíš mít i verzi iTunes 32 nebo 64 bitové.
-
- Mírně pokročilý
to Metalgirl: hovadina to je jen napul. iPod Touch mel update na FW 3 placeny, takze pokud nemel update koupeny, tak verze 2.2.1 byla pro nej skutecne posledni aktualni.
iPhone 4 16GB Black (FW 5.1 non JB)
iPod Touch 1G 16GB (FW 3.1.3 non JB)
iPad 1G 16GB Wifi (FW 5.1 non JB)
iPod Nano 5G 16GB
iPod Video 80GB
iPod Touch 1G 16GB (FW 3.1.3 non JB)
iPad 1G 16GB Wifi (FW 5.1 non JB)
iPod Nano 5G 16GB
iPod Video 80GB
-
- Moderatorka fóra
No jo vlastně, na to jsem zapomněla.