Ahojte chcel by som sa opýtať 1.) či nieje nejaky program resp. aplikacia (SOM NOVACIK) aby mi isli cez WiFi aj divx filmy (konkretne kinotip.cz - divx filmy - divx player) . 2.) čO myslite oplati sa ipod touch 4g 8Gb ? za bezkonkurencnu cenu 220 ? novy ....btw. niesom az taky maniak na hry
ďakujem
Ipod touch podporovane playere
-
- Host
Re: Ipod touch podporovane playere
za tuto cenu ho nikde nekoupis a pokud nekam posles 220 babek, tak tady potom nebrec ze te nekdo podvedl.
lol ja uz ho mam objednany v kosiciach datacomp.sk a som pozeral super ohlasy nato aj reklamacia na výbornu toto uz mam vybavene len ci je aplikacia pomocou ktorej mozem sledovat filmy na kinotip.cz -- divix filmy
-
- Mírně pokročilý
No ja neverim lol.Tak ja uz mesiac cakam na ipod z i-stores v kosiciach za 240 a teraz sa dozviem,ze on fakt je za 220 len oproti na namesti .A co ti povedali,ze kedy pride??
Is 8 dakujem .
black storm ... treba byt trplezlivý aj ja to mam paru metrov od skoly ... len problem je v dodaní príde mi až za tyžden
black storm ... treba byt trplezlivý aj ja to mam paru metrov od skoly ... len problem je v dodaní príde mi až za tyžden
-
- Host
omlouvam se prehledl jsem ikonu dollaru s eurem, potom ano