Zdravím,
Mám takový malý problém... Rozhodl jsem se stahovat si všechny aplikace, které budu vždycky potřebovat do Itunes, abych nemusel po každém resetu je vyhledávat v Appstore znovu a znovu. Navíc nějaké jsou již placené.. a dříve byly Free. Ovšem pokud chci Synchronizovat do ipodu.. Normálně vidím proces jak se tam hodí.. a jakmile synchronizace skončí..v ipodu nejsou a na těch obrazovkách v Itunes také nejsou.
Děkuju za odpověď.
Ipod Touch [1G] - Kde mám aplikace?
Ipod Touch [1G] - Kde mám aplikace?
Naposledy upravil(a) alien8_Yamma dne čtv říj 21, 2010 8:44 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderatorka fóra
Re: Ipod Touch [1G] - Kde mám aplikace?
Do iPodu 1G tam můžeš vrazit cokoliv. Takže je jedno jestli OS 3 nebo 3.1.3, všechno ti tam půjde, u tohoto modelu nejsou žádná omezení, že by sis tam nemohl dát nižší FW, jak je to u nových.
Nacházet by se to mělo v, píšu cestu pro win7: C:\Users\tvé přihlašovací jméno pod windows\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\
Musíš mít v možnostech složky povoleno zobrazit skryté složky a soubory.
Jinak doporučuji ti provést restore, jestli ti to takhle blbne. Je taky možné, že se tam snažíš dát aplikace, které podporují iOS 4 a vyšší firmware.
Jinak OS 3.1.3 = JB Spirit
Jo a jakmile jsi jednou už zakoupil aplikaci jako free, tak i když je teď placená, tak už za ní platit nebudeš.
Nacházet by se to mělo v, píšu cestu pro win7: C:\Users\tvé přihlašovací jméno pod windows\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\
Musíš mít v možnostech složky povoleno zobrazit skryté složky a soubory.
Jinak doporučuji ti provést restore, jestli ti to takhle blbne. Je taky možné, že se tam snažíš dát aplikace, které podporují iOS 4 a vyšší firmware.
Jinak OS 3.1.3 = JB Spirit
Jo a jakmile jsi jednou už zakoupil aplikaci jako free, tak i když je teď placená, tak už za ní platit nebudeš.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Re: Ipod Touch [1G] - Kde mám aplikace?
V poho všecko sem vyřešil.. jenom sem potřeboval zabádat v paměti.. a na všecko sem si vzpoměl.. ano reset už sem udělal.. Ale za tu cestu k tomu firmware ti děkuju moc.
To sem potřeboval vědět ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
EDIT: Vyřešeno.. Danke..![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
EDIT: Vyřešeno.. Danke..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)