iPOD touch 2g os 4.2.1 openSSH + WinSCP
Ahoj, mám problém chci se dostat do iPodu stahnul jsem si v cydia openSHH a do pc WinSCP!
A nevím jak mám ovládat openSHH ? Kdy to je zaply a kdy ne !
Díky kdyžtak pošlete odkaz na nějáký nový manual nebo funkčí manual
A nevím jak mám ovládat openSHH ? Kdy to je zaply a kdy ne !
Díky kdyžtak pošlete odkaz na nějáký nový manual nebo funkčí manual
-
- Moderatorka fóra
Re: iPOD touch 2g os 4.2.1 openSSH + WinSCP
Nainstaluj si ještě sbsettings ze cydie, tam uvidíš, jestli máš ssh zapnuté či vypnuté.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Když to dám stahovat hodí mi to http:/apt.saurik.com POSIX: operacion timed out, dam ok a zase znova podobný veci dávám okej nakonec to udela Reloading data, naskočí tam Restart SpiringBoard
No tak ho restartni potom slidni po status bare a daj more/set togless/ a tam zakrtni SHH a tam to mas inac napr tu mas navod: http://www.youtube.com/watch?v=lo8-uZjTEiM das tam ip adresu a zakladne meno je root a heslo alpine potom si ho mozes menit
Bohužel nevím jak jí mám restartovat, hlavní stranka na cydii mi také nenačte!
Ako sa ti vyhodi retsart springboard po nainstalovani na to tapni a mas to inac springboard retsartnes este inak napr ze zmenis jazyk.
Edit: Aky mas ipod a ios vypln si to a ak mas 1g tak skus rejailbreak
A mas SHSH?
Edit: Aky mas ipod a ios vypln si to a ak mas 1g tak skus rejailbreak
A mas SHSH?
nepochopil jsem to kde najdu set togless ??
POcuvaj ked nainstalujes SBsetiings slidnes po statusbare tam das dole male koliecko more v tom set toggles zaskrtni si SSH respring a je to
Ale mě se to ani nedoinstaluje, hodí mě to jako když je zamklej iPOD
To nevím nejspíš asi nemám SHSH, iPOD touch 2g os 4.2.1
-
- Moderatorka fóra
Dneska bohužel cydia blbne. Zkus sjet prstem z prava do leva po status baru nahoře, je to ten bar, kde je z leva iPod napsané, uprostřed hodiny a vpravo je ikona baterie. Tak u těch hodin sjeď prstem z prava do leva (nebo naopak z leva do prava), jestli si vyskočí taková tabulka s nastaveními.
Když tak, dnes na to kašli a počkej, až cydia přestane blbnout, potom si ty sbsettings nainstaluj znova. Respring ti to udělá po dokončení instalace těch sbsettings. Akorát finta je v tom, že sbsettings nemají žádnou ikonu a nenajdeš je nikde v nastavení, aby si sbsettings vyvolal, musíš sjet tím prstem po status baru nahoře, jak jsem už psala.
Když tak, dnes na to kašli a počkej, až cydia přestane blbnout, potom si ty sbsettings nainstaluj znova. Respring ti to udělá po dokončení instalace těch sbsettings. Akorát finta je v tom, že sbsettings nemají žádnou ikonu a nenajdeš je nikde v nastavení, aby si sbsettings vyvolal, musíš sjet tím prstem po status baru nahoře, jak jsem už psala.
OK, a ten statusbar je normálně v cydii ? jestli ano tak se nic nedělo ! díky za rady počkám tedy do zítra a uvidíme
-
- Moderatorka fóra
Jejku, natočila jsem ti to na video, sleduj.
Zobrazit video na http://youtu.be/55_UApb0MRI
Kód do fóra: [youtube]55_UApb0MRI[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Vidíš? Sjedu prstem po status baru nahoře a vyvolají se sbsettings, ta tabulka, co vyskočí, jsou sbsettings.
EDIT: A nevím, co je k nepochopení na tom, že statusbar je ten pásek nahoře s nápisem iPod, hodinami a ikonou baterie.
Zobrazit video na http://youtu.be/55_UApb0MRI
Kód do fóra: [youtube]55_UApb0MRI[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Vidíš? Sjedu prstem po status baru nahoře a vyvolají se sbsettings, ta tabulka, co vyskočí, jsou sbsettings.
EDIT: A nevím, co je k nepochopení na tom, že statusbar je ten pásek nahoře s nápisem iPod, hodinami a ikonou baterie.
A samozrejme sbsettings&activator idu dokopy čiže potom si môžeš zmeniť ako chceš sbsettings vyvolať : wink: