iPod Touch 4g - jaký JB použít?
iPod Touch 4g - jaký JB použít?
nazdar...chcel by som sa vás spýtať pretože s tým nemám skúsenosti lebo som jailbreikoval iba iPhony...mám iPod touch 4g s iOS 4.1 a chcel by som sa vás spýtať že ktorý JB by som mal použiť...keby ste mi tu vedeli dať presné odkazy na daný JB pretože niesom si istý či to môžem robiť presen s tými vecami čo na iPhone ďakujem...
Re: iPod Touch 4g
Nevim, ja do JB nejsem, ale vidim tam iPod Touch 4th gen, tak asi jo. Zkus si to procist, urcite ti to hodne pomuze pri rozhodovani ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
LLUBO: Myslím, že sekce "JB" je dost obsáhlá, určitě tam najdeš odpovědi na tvoje otázky![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
LLUBO: Myslím, že sekce "JB" je dost obsáhlá, určitě tam najdeš odpovědi na tvoje otázky
Naposledy upravil(a) nalevka dne čtv led 13, 2011 6:27 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
Určitě doporučuji GreenPois0n. Dělal jsem jailbreak přesně na takovém iPodu touch a po skoro měsíci používání vše OK. A hlavně neupdatovat na 4.2.1! Pro tento iPod s tímto fw zatím neexistuje untethered varianta, takže by se po každém vypnutí musel nabootovat přes počítač! Jinak pro 4.1 je to v pohodě. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB
takže pri tomto jb netreba stále bootovať cez pc pri vypnutí? ak som to správne pochopil
dobre tak dakujem za pomoc..a mám ešte jednu otázku nad ktorou som sa nikdy nezayslel...má JB nejaký negatívny vplyv na iPod?
-
- Mírně pokročilý
Precitaj si temu o tom,ci ano jb,alebo nie.
Ahojte.....jsem tady novej a jen tak si ten ipod touch 4g očuchávám.....nemáte s ním nějaký zkušenosti??
mě by zajímalo třeba co ty hry ktery jsou zdarma ke stažení z netu stojej aspon zato?? a co nějaký aplikace jsou aspon na urovni??
šly by ty aplikace,hry na apple ipone 4 i na ipod touch 4g ??
pak se rozhoduji mezi androidem 2.2 a applem io4.2-aneb lg optimus one vs. ipod touch....mi prosím poradte !!! kterej by byl lepěí systém na hraní her, a aplikace....ale na hudbu asi nej je apple bez pochybu ne..
je vzláštní že googlu jsem našel rúzdný stránky aplikací na android, ale na apps pro apple VUBEC NIC .....
co ten app store...je aspon nejak rozdelenej do kategorií placený,neplacený?? a ty hry atd se dají stáhnout jenom z toho apple storu??
neznáte ještě nějaký stránky o apple ipodu touch 4g...pls...moc děkuji
ps..co to je jealbreak a k cemu to je??
mě by zajímalo třeba co ty hry ktery jsou zdarma ke stažení z netu stojej aspon zato?? a co nějaký aplikace jsou aspon na urovni??
šly by ty aplikace,hry na apple ipone 4 i na ipod touch 4g ??
pak se rozhoduji mezi androidem 2.2 a applem io4.2-aneb lg optimus one vs. ipod touch....mi prosím poradte !!! kterej by byl lepěí systém na hraní her, a aplikace....ale na hudbu asi nej je apple bez pochybu ne..
je vzláštní že googlu jsem našel rúzdný stránky aplikací na android, ale na apps pro apple VUBEC NIC .....
co ten app store...je aspon nejak rozdelenej do kategorií placený,neplacený?? a ty hry atd se dají stáhnout jenom z toho apple storu??
neznáte ještě nějaký stránky o apple ipodu touch 4g...pls...moc děkuji
ps..co to je jealbreak a k cemu to je??
-
- Moderator fóra
iPod Touch 4g
U applu se hry kupuji nebo stahuji free verze pres itunes z appstoru, proto na googlo nic nenajdes.
Zalozis si ucet na itunes a pak se prihlasis, pripojis ipod a stahujes primo do ipodu, bud free verze nebo placene.
Ve vyberu ti tady poradi kazdy apple
) a ten jailbreak zadej na googlu vyjedou ti definice a i tady na foru je topic a vyhodach a nevyhodach JB. Staci zadat do vyhledavani pripadne si procist navody, a o jaky stranky o ipod 4 ti jde?
Zalozis si ucet na itunes a pak se prihlasis, pripojis ipod a stahujes primo do ipodu, bud free verze nebo placene.
Ve vyberu ti tady poradi kazdy apple
Naposledy upravil(a) Barberry.pha dne pát led 14, 2011 10:36 pm, celkem upraveno 1 x.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Ahoj..
-Hry z netu se nestahují, stahují se z iTunes Store přes počítač, přes AppStore v iP.
-Aplikace jdou jak na iPhone 4 tak na iTouch 4,..
-S rozhodováním Ti neporadím, z ostatníma nemám zkušenosti.
-Na hry a aplikace je asi nejlepší iOS, přece jenom 500 000 aplikací nebo kolik jich AppStore má je dost velký výběr
.
-Na hudbu iPod nejlepší ano.
-AppStore není přímo rozdělený do placených/free, je tam sice sekce TOP 50, ta je rozdělená do Top PAID, FREE a GROSSING. Pak tam jsou Categories (jako jsou hry, utilitky apod) a tam to máš taky rozdělené na top PAID a FREE. Myslím, že je to dost přehledné
-
-K čemu je JailBreak? Tady máš výhody a nevýhody JB
-Hry z netu se nestahují, stahují se z iTunes Store přes počítač, přes AppStore v iP.
-Aplikace jdou jak na iPhone 4 tak na iTouch 4,..
-S rozhodováním Ti neporadím, z ostatníma nemám zkušenosti.
-Na hry a aplikace je asi nejlepší iOS, přece jenom 500 000 aplikací nebo kolik jich AppStore má je dost velký výběr
-Na hudbu iPod nejlepší ano.
-AppStore není přímo rozdělený do placených/free, je tam sice sekce TOP 50, ta je rozdělená do Top PAID, FREE a GROSSING. Pak tam jsou Categories (jako jsou hry, utilitky apod) a tam to máš taky rozdělené na top PAID a FREE. Myslím, že je to dost přehledné
-K čemu je JailBreak? Tady máš výhody a nevýhody JB
moc díky..!!
no takový nějaký tipy, triky, hry, atd....nemužu nic sehnat !!
no takový nějaký tipy, triky, hry, atd....nemužu nic sehnat !!
-
- Mírně pokročilý
a šly by by teda te všechny apps a hry ktere jsou pro ipone i pro ten ipod touch?? takže mužu jit do fora ipone 4g, což je vlastně to stejný jak ten touch ne?
Ano,..
Možná jsou některé aplikace/hry, které jdou jen na iPhone, ale o žádné nevím.
Takže do iTouch 4 a iPhone 4 je v aplikacích to stejný.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Možná jsou některé aplikace/hry, které jdou jen na iPhone, ale o žádné nevím.
Takže do iTouch 4 a iPhone 4 je v aplikacích to stejný.
-
- Mírně pokročilý
Re: iPod Touch 4g - jaký JB použít?
Mě nešel třeba Layar, ale jinak všechno v pohodě...
iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB
-
- Host
Re: iPod Touch 4g - jaký JB použít?
ja delal na 4.1 jailbrak pres Limera1n ;-)