zdravim vas
mam jeden probleeem nejde mi zapnut itunes a ani quicktime mam nainstalovany NETframework 2.0, 3.0, 3.5 win XP profesional SP3
XY preinstalovani itunesu vymazavanie z registrov skusat vytvorit nove konto a vsetko mozne mohli by ste mi poradi snazim sa nainstalovat najnovsiu verziu starsiu nie.. a podotykam isiel mi pred tym normalne som ho vypol a ked som ho zapol tak uz nesiel. prosim poradte.. diky moc
nejde zapnut iTunes
-
- Host
nejde zapnut iTunes
iPhone 3G 16GB Black, JB FW 4.0 redsn0w+ultrasn0w
Re: nejde zapnut iTunes
nejakou chybu ti to napise?
nebo se to jen spusti do pozadi jako uloha ale samotny program nezacne?
nebo se to jen spusti do pozadi jako uloha ale samotny program nezacne?
-
- Host
noo ja urobimklasicky dojklik nabehnu presypacie hodiny a potom zmiznu a ako keby sa nic nedialo ako keby som to ani nespustil, quicktime urobi to iste.. v spustenych aplikaciach mi ukaze len tie ipodservice a tie dalsie co tam su .. a okram toho nenabehne ani ako spustena aplikacia ani itunes..
iPhone 3G 16GB Black, JB FW 4.0 redsn0w+ultrasn0w
nero150 píše:noo ja urobimklasicky dojklik nabehnu presypacie hodiny a potom zmiznu a ako keby sa nic nedialo ako keby som to ani nespustil, quicktime urobi to iste.. v spustenych aplikaciach mi ukaze len tie ipodservice a tie dalsie co tam su .. a okram toho nenabehne ani ako spustena aplikacia ani itunes..
mám uplně ty samé problémy ani na vista ani na xp mi noé itune nešlapou..
-
- Host
to jsme na tom podobně chlapi, nikdo ještě neví co s tím?