ako aktualizovať hudobnú knižnicu v iTunes?
ako aktualizovať hudobnú knižnicu v iTunes?
presunul som kopu piesní v pc na iné miesta a iTunes ich teraz nenájde...viem to nájsť aj po jednej ale je toho dosť veľa a to by zabralo veľa času...nedá sa nejako aktualizovať celá knižnica?
-
- Senior uživatel
Re: ako aktualizovať hudobnú knižnicu v iTunes?
No tak tam hod cely Cecko
...
nvm jak to presne je, ale kdyz si naistalujes iTunes a poustis ho poprvy tak ti to nabidne jestli chces najit vsechny pisnicky v PC, takze mozna to pujde pustit aj dodatecne, ale ten zpusob neznam... Pisnicky totiz importuju pri instalaci a potom poustim novy zvlast![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
nvm jak to presne je, ale kdyz si naistalujes iTunes a poustis ho poprvy tak ti to nabidne jestli chces najit vsechny pisnicky v PC, takze mozna to pujde pustit aj dodatecne, ale ten zpusob neznam... Pisnicky totiz importuju pri instalaci a potom poustim novy zvlast
lenže potom sa tam tie piesne dajú ako nové takže tam ich mám dva krát...a keby som tie staré v zozname zmazal tak zasa ich musím nahradiť v playlistoch...
-
- Senior uživatel
no tak bych rekl ze to budes muset udelat aj tak ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)