Všechny soubory itunes na jiném disku ?

Odpovědět
Sten
Host
Host

Všechny soubory itunes na jiném disku ?

Příspěvek od Sten »

Zdravím, řeším tu problém, (kdo ví co je program returnil může odstavec přeskočit :) )
používám "virtuální" c disk, na kterém je systém, výsledek je takový že po restartu mám o5 "novej systém", jakej je můj problém, když něco nainportuju do itunes,
tak po restartu to tam není a tak se mi to smaže i z itoucha, zkusil jsem itunes nainstalovat na jinej disk ale nepomohlo to. nějakej nápad ? :) snad jsem to popsal srozumitelně.
[*]iPhone 5 16GB • iOS 6.0.1
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Všechny soubory itunes na jiném disku ?

Příspěvek od Paly »

Treba si odskrtnut v iTunes aby sa neukladali mp3 do iTunes, ale tahali sa z externeho zdroja (z priecinka kde mas mp3 atd) a pred instalaciou alebo co to robis, zazalohovat Library iTunesu a potom ju nakopirovat s5. Myslim, ze by to takto moholo fungovat.

Cesty Ti neporadim, neviem kde su vo windowsw. A v iTunes musis zrusit "Copy files to iTunes Music folder when adding to Library" toto nesmie byt oznacene. Je to v nastaveniach v sekcii "Advanced"
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Sten
Host
Host

Příspěvek od Sten »

Ahoj, myslím to takle http://technet.idnes.cz/vime-jak-z-wind ... ftware_dvr

jdu zkusit to co radíš :) nebo nejde nastavit, aby se při každém zavření udělala záloha itunes na nesystémový disk a po otevření se z ní obnovilo ?
[*]iPhone 5 16GB • iOS 6.0.1
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD

holotik
Host
Host

Příspěvek od holotik »

Potřebuju vědět jak se dá změnit u iTunes defaultní nastavená složka pro ukládání ipa souborů. Je nastavená na Dokumenty - Hudba - iTunes... Potřeboval bych to předělat někam jinam protože mám velké množství aplikací a zabírá mi to velkou část disku určený pro systém. Hledal jsem i na zahraničních forech ale nic jsem nenašel....Díky Honza

Diablo

Příspěvek od Diablo »

To holotik : V iTunes nahoře na horní liště klikní na Edit pak Preferences následně na Advanced a tam hned první položka je přesně to co potřebuješ.

holotik
Host
Host

Příspěvek od holotik »

Nevím jetli jsem to špatně vysvětlil nebo je chyba v tvé radě, ale každopádně tímto se nic nevyřeší. Toto nastavení je pouze pro hudební soubory a ne pro aplikace a pod.. Děkuji za další rady...

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Já nevim jak tobě ale já když změnim tohle nastavení tak se mi změní i místo kam se ukládají aplikace. (sám používám Disk s více Oddíly a také sem si to musel přesunout protože nechci aby mě ty aplikace zbytečně zabírali místo na oddílu kde mám systěm)

holotik
Host
Host

Příspěvek od holotik »

Tak jsem zkusil nastavit jinou složku. a zase mi to při sinchronizaci cpe ty aplikace do dokumentu... Nemusím tam mít ještě něco zaškrtnutého? Nebo nemáš tam nějaky přesměrování? Dik

Odpovědět