Prechod na iný OS - problém z iTunes library

Odpovědět
Cris
Host
Host

Prechod na iný OS - problém z iTunes library

Příspěvek od Cris »

Zdravím všetkých. Mám nasledujúci problém:
Používal som iTunes na Windows XP ... rozhodol som sa prejsť na OS Windows 7 beta ...
Zálohoval som si celú zložku my music (vrátane iTunes Library.itl, iTunes Music Library.xml ...) proste celú zložku na externý pevný disk ...
Zformatoval som disk a nainštaloval Win 7, potom iTunes a obsah zálohovanej zložky my music z win xp som prekopíroval do zložky my music vo win 7.
Otvorím iTunes ... na prvý pohľad všetko OK. Mám tam hudbu, playlisty, artworky ... proste všetko ... ale keď kliknem na hoociakú pesničku ... tak mi vyhoodí hlášku:
"The song "xxxx" could not be used because the original file could not be found. Would you like to locate it?" - proste nemôže nájsť cestu k súboru ... je to preto, lebo mám iný OS.
A naozaj sa mi nechce takto ručne hladať vyše 2500 songov. Trvalo by mi to asi rok.
Preto sa chcem spýtať, či existuje nejaká moožnosť, aby iTunes automaticky preskenoval zložku, kde mám všetku tú hudbu uloženú, alebo nejaká iná možnosť ....
Prosím súrne o pomoc ... ďakujem ...

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Re: Prechod na iný OS - problém z iTunes library

Příspěvek od dodo_mt »

Mas hudbu v tej zlozke ako si ju mal predtym na XP? Ak hej tak by vobec nemal byt problem...

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

a si si isty, ze si tu vsetku hudbu nezmazal ?

pokial si ju mal ulozenu v inom adresari a v nastaveniach si nemal zaskrtnute, aby ti pri pridavani nakopirovalo do Library, tak potom v Library sa ti vytvorili iba odkazy, artworky a pod.

v tom pripade by ti to davalo presne taku hlasku, ako pises ..

Cris
Host
Host

Příspěvek od Cris »

Nie nie ... keď si otvorím v neakom editore iTunes Music Library.xml ... tak všetky pesničky majú cestu: <key>Location</key><string>file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Cris.CRIS-PC.000/My%20Documents/Music/xxx.mp3

ja potrebujem aby mali cestu:
<key>Location</key><string>file://localhost/C:/Users/Cris/Music/Music/xxx.mp3

Keď som ale prepísal v TextPade iTunes Music Library.xml -> a zmenil som tam vyššie uvedenú cestu k súborom, tak po spustení iTunes sa mi iTunes Music Library.xml automaticky prepíše na tú staršiu verziu ...

Neviem ako ďalej ....

Cubiczech

Příspěvek od Cubiczech »

Vyhledání skladeb v PC nic neudělá? Zkusil bych to když nic, pak možná přepsat novou knihovnu s vyhledanýma skladbama tím co je zazálohované, ale co jsem googloval, tak s iTunes na Windows 7 Beta jsou docela problémy (i když tohle není ani tak problém jako spíš nějaká blbost).

ls8

Příspěvek od ls8 »

jenom natahni adresar s hudbou a videem do okna itunes, program si sam vytvori vsechny informace o knihovne znovu
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Odpovědět