Mam big problem! iPhone se mi nenacte do itunes. Pripoji se do notebooku klasicky jako fotak, ale v itunes se mi neobjevi. Kdekoli jinde se pripojim a normalne iphone funguje. Mam HP Pavilion a visty. Zkousel jsem se pripojit i s jinymi iphony, ale nic. Preinstaloval jsem uz nekolikrat itunes, zkousel jine USB porty, kabel ale stale tuto zahadu nikdo nevyresil. Psal jsem i na apple. Aktualizoval nove ovladace a nic. Vypada to na preinstalovani vist. Kdyby mel nekdo podobny problem a vyresil ho, tak cekam na zpravu.
Diky za pomoc
iPhone se nezobrazi v iTunes
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone se nezobrazi v iTunes
Nazdar použij jiný nástroj k odinstalování třeba Smarty Uninstaller 2008 2.0.0 pak pojet registr a vymazat složky a kliče ituns z registru, následovně nainstalovat nejnovější verzi z netu. Takhle se mi to povedlo rozjet.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
Tak mě itunes blbne když požívám prodlužovací kabel USB (USB hub) tak se nepřipojí. A taky jedné podivné věci jsem si všimnul: "mám na case přední dva USB sloty, když jsem poprvé připojoval iPhone k PC, tak jsem použil horní slot ( nainstalovali se ovladače atd.) na horním slotu funguje naprosto v pořádku, ale pokud ho zapojím do spodního slotu, itunes ho vůbec nedetekuje, pouze se připojí jako foťák. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
iPhone 4S iOS 8GM unlock R-SIM 9
iPad 1 CZ iOS 5.0.1 JB
aTV 2 4.4.4 JB
iPad 1 CZ iOS 5.0.1 JB
aTV 2 4.4.4 JB
Tak nic nepomohlo. Nakonec jsem preinstaloval Visty a uz to bezi. Doufejme, ze uz naporad