Chybné aktualizace aplikací

Odpovědět
fana1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Chybné aktualizace aplikací

Příspěvek od fana1 »

Poslední dobou se mi na iPhonu neustále stává to, že se mi u Appstore rozsvítí např 3 nové aktualizace, které ale už mám z dřívějška dávno provedené..Když Appstore zavřu a znovu otevřu je vše ok a je tam hláška že všechny aplikace jsou updatované..ale třeba po 6ti hodinách se situace opakuje a jsou tam zase jakoby aktualizace jiných aplikací. :( Stalo se to už někomu?

Yreg

Re: Chybné aktualizace aplikací

Příspěvek od Yreg »

A sú tie aplikácie zakúpené? :P Toto sa stáva často s (nesprávne) cracknutými aplikáciami..

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

To sa stalo aj mne par krat, ale uz mi to nerobi. Podla mna je to nasledok JB. Kedze cracknute app nepouzivam tak mozem povedat, ze je to len nejaka mala chybicka.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

fana1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fana1 »

JB nemam. Vsechny aplikace mam oficialne z applestore a tu chybu to dela taky u appstore

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

fana1 píše:Poslední dobou se mi na iPhonu neustále stává to, že se mi u Appstore rozsvítí např 3 nové aktualizace, které ale už mám z dřívějška dávno provedené..Když Appstore zavřu a znovu otevřu je vše ok a je tam hláška že všechny aplikace jsou updatované..ale třeba po 6ti hodinách se situace opakuje a jsou tam zase jakoby aktualizace jiných aplikací. :( Stalo se to už někomu?

Toto sa stava aj mne...alebo mam napr. vysvietenu 1 aktualizaciu, stiahnem update, ale stale mi tam svieti, ze je 1 aktualizacia, ani Sync nepomoze. Po case to samo zmizne... Nad takymito vecami sa uz velmi nevzrusujem, iTunes (teda aspon Win verzia) je sice skvely ale otrasne naprogramovany/zoptimalizovany software, ktory mi z casu na cas zerie 50% CPU a spomaluje celu masinu... Ale holt na vyber velmi nemam :?
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

svetlomet2

Příspěvek od svetlomet2 »

mne to tak isto roby, kuknem appstore kliknem update a nic potom to zrusim a prestane to ukazovat ale vadi mi to ked to ukazuje a nic netreba robit.nemam JB aplikacie su cez APP normalne FREE download.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

To, co tady popisujete, jsem začal pozorovat od nahrání FW 2.2.1. Možná je souvislost právě tam.

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Ja osobne mam presne popsane problemy. JB nemam a stejne jako pise clovek prede mnou to pozoruji az u posledniho FW.

Navic se mi zda, ze od upgradu na novy FW se mi nestahuji aktualizace aplikaci, ktere jsem mel jiz v iPhonu, jen tech ktere jsem pridal pote. Je podezrele, ze uz 2 mesice nebyla zadna aktualizace mych stavajicich aplikaci. Napr. Parlingo jsem smazal, nainstaloval znovu a hned za tyden mel novou aktualizaci.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

Blbost panove, ja mam FW 2.2 a taketo chovanie pozorujem stale, uz aj pri starsich verziach FW :|
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Ja uz jsem zde kdysi cetl o tomto problemu. Bylo to take pri aktualizace na nejaky FW. Ja to vyresil tak, ze jsem vsechny aplikace v telefonu smazal a nainstaloval znova. Kazdopadne ted se mi zda, ze se problem projevuje jeste vic nez kdy drive.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

fana1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fana1 »

Tak dnes se mi zahlasilo 13 updatu.. Zavru appstore, otevru znovu a uz je jich jen 6.. opet zavru a otevru a uz je vse OK a neni tam ani jedna.. :evil:

Odpovědět