iTunes8 nelze odstranit odstranenou appl z iP3G

Odpovědět
djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

iTunes8 nelze odstranit odstranenou appl z iP3G

Příspěvek od djha53k »

at se zda titulek sebe blbejsi tak je bohuzel pravda :roll:

Vyslel update na eReader. Stahl sem ho a bo mam furt problem s primym updatem, tak jsem dal odstranit z iP3G.

Jenze to hodilo chybu:
Obrázek
Ale zatrzitko v iT8 uzstalo odtrzeny jako by se to odinstalovalo.

Tak jsem eR odinstaloval primo na iP3G a znovu syncnul. :idea:

Jenze chyba v iT8 se nadale opakuje, ze pry nemuze eR odstranit :roll: :evil:

Takze tem sem bez eR v iP3G a bez moznosti ho nainstalovat (snad to pujde primo na iP3G), toz co stim :?: Dekuji

/edit: takze ani na iP3G to nejde primo z AppStore, pise to Installing... a nic nedela (jen zere CPU)... :(
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

Apache23
Starý pes fóra :)

Re: iTunes8 nelze odstranit odstranenou appl z iP3G

Příspěvek od Apache23 »

Presne tento isty problem som mal s Bookshelf na 2G. Blbol a tak som ho dal odstranit ze ho nainstalujem nanovo. Nesiel odstranit tak som ho cez SSH dal prec natvrdo. Potom zas nesiel nainstalovat pri synchronizacii. Pouzival som stanzu a priebezne skusal ten bookshelf nahodit. Nakoniec to preslo a on sa nainstaloval. Netusim cim to bolo ale pomohlo si to nevsimat a potom sa to nejak spravylo. (Aj ked mi teda bookshelf dodnes nefunguje korektne)
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

no super :? :cry: takze uz si asi nic neprectu

taxem si proštudoval Help na Apple...
Odstranil sem eR kompletne ze iP3G i z iT8 :idea:

Pres AppStore si ho "koupil" znovu a... opet stejna chyba :evil:

Nechapu proc se snazi odinstalovat neco, co tam uz davno nem :roll: :shock: :? :evil:
---------------------------------
/edit: tak mam jeste "lepsi" chybu :roll:

Po odpojeni iP a restarovani iT, se me iT zeptali zda nechci skopirova z iP koupene appl, ktere nejsou v iT :shock:
Taxem dal OK, a hadejte co, natahl do iT eR, kteryho sem z iP rucne odinstaloval :shock:

Tak ted uz sem vazne zmaten jak Goro pred Tokiem :? V iP neni, ale stejne ho do iT stahne, v iT taky neni a nejde naistalovat, bo v iP prej je :roll:

---------------------------------
//edit: uff... 8)
tak se mi nakonec podarilo eR rozchodit, ale prisel sem o vsechny knihy co jsem tam mel :? No aspon ze to funguje 8)

Problem byl v tom, ze i dyz sem odinstalil eR z iP, tak tam furt ten adr. s par soubory zustal a iP si myslel, ze je to furt nainstalovany a snazil se to podvrhnout do iT :evil:

Takze rucni smazani z iP a dvojitej sync v iT se zakazanim pretazeni koupenych veci co jsou v iP a nejsou v iT nakonec pomohlo... :roll:

Ted uz si jen vzpomenou ktery knihy sem tam mel, bo v iP soubory vypadaj:
1D7993E59C11A5A.pdb / 2A4BB47A7DB9B40A.pdb / 3D6968D94C507EEC.pdb / ... se toho moc clovek nedovi :roll:
a pak se dolistovat tam kde sem v Rhodanovi skoncil 8)

:arrow: vyreseno (temer) muzete LOCK :idea:

Pro příště omez používání smailíků a nepoužívej po každé větě Enter. Myslíš, že jsi tu sám a musíš zabrat celou stranu svým problémem? Beavers.
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6

Marion

Příspěvek od Marion »

Apache23 píše:Presne tento isty problem som mal s Bookshelf na 2G. Blbol a tak som ho dal odstranit ze ho nainstalujem nanovo. Nesiel odstranit tak som ho cez SSH dal prec natvrdo. Potom zas nesiel nainstalovat pri synchronizacii. Pouzival som stanzu a priebezne skusal ten bookshelf nahodit. Nakoniec to preslo a on sa nainstaloval. Netusim cim to bolo ale pomohlo si to nevsimat a potom sa to nejak spravylo. (Aj ked mi teda bookshelf dodnes nefunguje korektne)

Prosím tě odstanil si jenom hlavní část toho programu nebo si musel pátrat i po odkazech na zbytky toho programu co ti zuslali z toho programu v iPhone.
Stalo se my že jsem přes Rename chtěl přejmenovat Fring, a nějak se ten program poškodil-stratila se ikona. Při opětovné instalaci to hlásilo že Fring je v iPhone. Tak jsem to odstranil natvrdo přes SSH, ale i když se instalace už spustí, tak se to sekne s tím že to chce přihlašení na iTunes. Ale nic se nezmnění ani po přihlášení. Jiné programy instalovat jdou. Fring nejde instalovat ani přes iTunes. Mám pocit že v iPhone zůstali nějaké části Fringu, co by jsem mněl jěšte v iPhone vymazat? Projížděl jsem forum asi 6 hodin ale nic jsen nenašel. Díky za radu.

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Marion: musel sem v:
\private\var\mobile\Applications\
smazat celej adresar z tech cisel (v kterym byl zbytek toho eR)
pak uz konecne prestaly iT remcat a naistalili eR znovu OK.
SG G6

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

Presne ako hovori dhja. Ale vtomto su iPhony niekedy nevyspitatelne. Btw. takisto nechapem prečo sa v systéme aplikácie nemôžu volať podla ich názvu. Však každá app má vlastný názov. Nerozumiem. :?:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Odpovědět