Payment method declined! - AppStore

Odpovědět
LOSTman

Payment method declined! - AppStore

Příspěvek od LOSTman »

Dobrý den,
mám takový problém. Ve škole jsem se na kámošově iP přihlásil do AppStore s účtem, který používám na svém iPhonu. Stáhnul jsem asi 2 free hry a jednu placenou, která se ale stáhla zdarma, protože už jsem jí dříve zaplatil na svém telefonu. Poté jsem telefon restartoval, aby tam něměl moje heslo. Pozdeji, kdyz jsem prisel domu a chtel jsem si koupit jednu aplikaci, iTunes nahlásilo problém s předchozím nákupem, který byl 0 euro. Dal jsem done, napsal cislo kreditky ze zadni strany (jako kdyz vam dojdou penize na ucte a mate dluh) a itunes napsalo že "Your payment method was declined and click Done to continue using iTunes store" kdyz zadam stejnou kreditku, se kterou predtim vse fungovalo, vyhodi to ten stejny problem.
Co mám dělat? :( :?

wamsik

Re: Payment method declined! - AppStore

Příspěvek od wamsik »

Tak presne toto mi pise itunes taky pote co jsem si koupil dve hry a myslel jsem si ze vse funguje jak ma tak me pak najednou nejde stahovat ani free hry ani placene!! A haze to taky tu hlasku.. Navic kdyz dam prehled tak to vypada ze se ty placene hry ani nezaplatili takze asi dluzim 6?

Khaan

Příspěvek od Khaan »

Prispevok zmazal, porusuje pravidla fora! Warez, ani crack tu nepodporujeme! Paly viewtopic.php?f=112&t=10929

LOSTman

Příspěvek od LOSTman »

Ja uz svuj problem vyresil. V bance mi rekli, ze min. zustatek na uctu pro platbu virtualni kartou je 2eura. A ja mel zrovna velkou platbu, takze se to zkloubilo dohromady a vypadalo to, ze se iP zablokoval kvuli prihlaseni na druhem uctu. Opravdu jedine co je potreba je mit zustatek na ucte min. 2Eura. Akorat me sice nesli aplikace kupovat, ale free a updaty ano, takze mas asi jiny problem... Zde tomu zrejme nikdo nerozumi, zkus se obratit primo na podporu Applu, nebo do jejich Discussions ;-)

Odpovědět