jsem zde nový a také jsem nový vlastník iPhone 3G 8gb 4 dny starého
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Prošel jsem snad všechna možná fóra jak anglicky mluvená, tak i ta česká.Zde u vás jsem ovšem našel jeden malý náznak, který by mohl vyřešit můj problém, ale i přesto nefunguje.Věřím tedy, že zde majdu radu.Tak teď k mému problému.
1.) iTunes v8.1 nesynchronizuje/val složku s videi, ikdyž byl v podporovaném formátu a byl v knihovně v počítači.
2.) iTunes mi nedotáhne firmware 2.1.1 do 100%
řešení zde na fóru: vypnout NOD32 jelikož poslední aktualizace to prej nějak blokuje.
výsledek: stále stejný
3.) Jelikož mi nešel stáhnout firmware přes iTunes , tak jsem jej stáhnul jinou cestou a za pomocí Shift+Restore jsem se rozhodl updatovat na novou verzi.Soubor se normálně rozbaluje ba dokonce se i načítá na iPhonu, kde mám obrázek jablka (tzn.nemám JB), avšak jakmile se FW celý načte (obrázkově) na iPhone, tak stále pracuje iTunes stylem, že stále nahrává FW.
Řekl jsem si, dle zkušeností uživatelů, že to trvá dlouho a tak jsem jej nechal od 22:00 do 6:00 toto "instalovat".
výsledek: žádné chybné hlášení a stále obrazovka s jablkem a "loadingem" pod ním.
řešení zde na fóru: neexistuje
Co jsem vše udělal:
- smazal komplet vše od Apple co mám v počítači
- nainstaloval nově iTunes včetně Quick playeru
- zkoušel power a sleep kombinace buttonů, kdy se iPhone dostane do stavu, kdy musíte udělat Restore (následně problém stále zůstává s nedotažením FW do iPhone)
- vymazal knihovnu, abych odlehčil případné SYNC kdy by se děla
- vytáhnul SIM kartu při restore (zkoušel jsem i s ní)
- prolustroval komplet toto forum...
Čemu bych se chtěl vyhnout:
- JB
- Reklamace u Vodafone
- ztráty aplikací (ty jsem si odkopíroval z iTunes mimo složku)
Takže ač jsem zkusil snad vše (dle mého) obracím se na vás, kteří již iPhone vlastní nějaký ten pátek.
Mockrát děkuji za všechny rady!
PS: nejsem úplná guma, ale přepisovat registry apod. asi nezvládnu
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Věřím, že se tento problém již někomu stal.Kolega z práce se s tímto problémem setkal a šel jej reklamovat.Následně mu nešla moc dobře dotyková obrazovka a navíc musel čekat 30 dní, protože to je maximální doba do kdy se musí reklamace vyřídit (jakoby to nešlo hned).Náhradní beztak nedostanu a já potřebuju volat kruci!